Plesová sezóna v Akordu je v plném proudu

Podobné akce

Účinkující: DJ Al Capone, sexy kouzelnice Radana, mistři světa v pánské strip show, Jiří Basta

Typ akce: Párty, tanec a zábava

Zahájení: 06. 2. 2015
Ukončení: 22. 2. 2015

Popis akce

Milujete velkolepé a třpytivé plesy, tanec, zábavu, příjemnou hudbu, rádi si pochutnáváte na vybraných laskominách, elegance a večerní róba Vám není cizí? Vyberete si z naší bohaté nabídky plesů a prožijte výjimečný večer ve společnosti stejně naladěných lidí.
Na pátek 6. března 2015 si připravte Vaše nejsilnější zbraně – vyzývavý výstřih, kvér, sexy nožky v minisukni, naditou mafiánskou šrajtofli, načešte kníry, nagelujte čupřinu, nasaďte klobouk do čela a vyrazte na velkou mafiánskou jízdu do znovuotevřeného Klubu Akord, který se na jeden den v roce promění v doupě plné neřesti, alkoholu, hazardu a nespoutané zábavy. Čeká Vás diskotéka s DJ Al Caponem, v průběhu večera si zasoutěžíte o „špinavý mafiánský prachy“, jež Vám po půlnoci - při dražbě mafiánského lupu - přijdou jistě k duhu. Mafiánský večerek začíná ve 20:00 hodin.
Což takhle trocha erotiky? Přijďte se smyslně naladit a nažhavit na erotický ples DK Akord! Letos se bude v testosteronovém oparu v sobotu 21. března 2015 tetelit celý Akord. Pikantní zábava a veselí proběhne ve velkém sále i v klubu. Krev v žilách Vám na obou scénách rozpumpuje mimo jiné sexy kouzelnice Radana, dámský striptýz, mistři světa v pánské strip show a též oblíbená tombola. Tradiční ples s lechtivým programem moderuje Jiří Basta. Třináctý Jarní erotický ples začíná ve 20:00 hodin.
Bližší info o předprodeji vstupenek na www.dk-akord.cz v sekci plesy.

Místo konání: Dům kultury Akord Ostrava-Zábřeh, s.r.o.

Přesná adresa: náměstí SNP 1 700 30 Ostrava-Jih (Hledat na mapě)

Ostrava (okres: Ostrava-město kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: DK AKORD
WWW pořadatele: www.dk-akord.cz
Předchozí akce: Žamboši Velikonoce ve městě 2015
Následující akce: Hasičský ples Horní Ves

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!