XXIII. MIKULOVSKÉ VÝTVARNÉ SYMPOZIUM

Podobné akce

Účinkující: Letošními účastníky budou Mgr. Art. Josef Achrer, Mgr. Michal Kalous, PH.D., Mgr. et MgA. Barbora Lungová, Jaromír Šimkůj, Doc. ak. mal. Petr Veselý – kurátor, František Hodonský a PhDr. Kaliopi Chamonikola, PH.D..

Typ akce: Výstava

Zahájení: 16. 7. 2016
Ukončení: 16. 7. 2016

Popis akce

Mikulovské výtvarné sympozium „dílna“ je tradiční, přesto se neustále rozvíjející se projekt. „Dílna“ – čtyřtýdenní setkání a tvorba výtvarných umělců završená vernisáží – probíhá v Mikulově od roku 1994. Akce je již několik let událostí nadregionálního významu se zahraničním přesahem. Důkazem toho je i účast zahraničních umělců, kteří se na vývoji dílny aktivně podíleli. Hlavním pořadatelem je město Mikulov a spolupořadatelem a partnerem projektu je Regionální muzeum v Mikulově.
Ročník 2015 bude završen křtem katalogu 16. dubna 2016.
Letošními účastníky budou Mgr. Art. Josef Achrer, Mgr. Michal Kalous, PH.D., Mgr. et MgA. Barbora Lungová, Jaromír Šimkůj, Doc. ak. mal. Petr Veselý – kurátor, František Hodonský a
PhDr. Kaliopi Chamonikola, PH.D..

Místo konání: Zámek

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Mikulov (okres: Břeclav kraj: Jihomoravský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Společnost pro rozvoj MVS "dílna", o.s.
WWW pořadatele: www.artmikulov.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!