Třídenní výletní parní vlak "S Rybičkou přes čtyři kraje"

Podobné akce

Účinkující: Parní lokomotiva Šlechtična 475.111, osobní vozy řady Ce (Rybák), lehátkové vozy řady Bac, vůz pojízdné výstavy řady Da a další

Typ akce: Volný čas a výlety

Zahájení: 27. 3. 2015
Ukončení: 29. 3. 2015

Vstupné: Třídenní jízdné 1500,-Kč včetně noclehu; Denní 600/400/500,-Kč; úsekové

Popis akce

Speciální třídenní výletní parní vlak s pojízdnou výstavou na „palubě“ pojede z Plzně a navštíví několik měst v Ústeckém, Středočeském, Jihočeském a Plzeňském kraji.

Soupravu bude tvořit parní lokomotiva 475.111 „Šlechtična“, vozy osobní ze 40. let, lehátkové a jeden s výstavními a prodejními prostory.

Parní expres zastaví v určených městech na trase. Během pobytu v těchto stanicích tak jako i za jízdy bude možno navštívit tématické výstavy níže uvedených společností a také informační stánek IMC Plzeň s prodejem „parních“ upomínkových předmětů. V jednotlivých městech bude připraven bohatý doprovodný program.

Akce je možné se zúčastnit jako:

Vícedenní cestující tj. jízda parním vlakem a nocleh v něm či mimo něj. Výletu je možné se zúčastnit celé tři dny, nebo si vybrat kratší časový úsek. Nastoupit do vlaku lze 1. nebo 2. den, vystoupit 2. nebo 3. den v kterékoliv stanici uvedené v jízdním řádu. Nocleh je zajištěn přímo v soupravě, kde jsou řazeny lehátkové vozy. Je však potřeba vlastních lůžkovin! Rezervaci lůžka je nutné provést předem na adrese: rezervace@imcplzen.cz.

Jednodenní cestující tj. jízda parním vlakem v rámci jednoho dne. Cestovat lze mezi libovolnými stanicemi uvedenými v jízdním řádu, ale jen ve vozech k tomu určených. Nutno počítat s tím, že vlak jede pouze jednosměrně. Zpáteční cesta je tak plně v režii cestujícího.

V žst. Plzeň hlavní nádraží proběhne pouze nástup cestujících, z důvodu celkové přestavby uzlu zde nelze navštívit výstavy doprovodného programu, umístěné ve vlaku.

Ať si vyberete jakoukoliv variantu, budeme velmi potěšeni Vaším zájmem a těšíme se na Vaši účast!

Změna programu a jízdního řádu je kvůli proměnlivé dopravní situaci na trase vlaku vyhrazena!

Účastníci: IMC Plzeň, Bohemian Smithery Trade s.r.o., Damasteel AB Sweden, Mikov s.r.o.

Místo konání: Plzeň hlavní nádraží

Přesná adresa: Nádražní 9 (Hledat na mapě)

Plzeň (okres: Plzeň-město kraj: Plzeňský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: IMC Plzeň
WWW pořadatele: http://imcplzen.cz/cz/index.php

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!