Festival Rock for People 2015 - Hradec Králové

Podobné akce

Účinkující: Pro tuto chvíli jsou potvrzena tato jména Rock for People Hradec Králové (4.–6. 6. 2015) Faith No More Bastille Hollywood Undead Asking Alexandria Red Fang Rock for People Europe Plzeň (3.–5. 7. 2015) Parov Stelar The Ting Tings Guano Apes Movits! GoMad! & Monster Bottled in England The Inspector Cluzo JoyCut De Staat

Typ akce: Festival

Zahájení: 04. 6. 2015
Ukončení: 06. 6. 2015

Popis akce

Fanoušci Faith No More, kteří nepřestali doufat ve splnění svého snu, si odbydou své Vánoce již v červnu na hradeckém letišti. Pověstná americká kapela, která psala dějiny rocku, vystoupí 5. června na festivalu Rock for People. Přiveze sebou i zbrusu nové album, jehož vydání je plánováno na duben tohoto roku. Mezi dalšími potvrzenými kapelami jsou Hollywood Undead a Asking Alexandria.

„O návrat Faith No More jsme se snažili hned od roku 2012, kdy jejich vystoupení na našem festivalu zhatila silná bouře. Svůj závazek vůči českým fanouškům jsme se snažili dodržet, a proto po dlouhou dobu probíhala čilá korespondence s managementem. Avšak kvůli jejich novému albu a značnému množství koncertních nabídek nebylo zcela jednoduché je do Čech opět dostat,“ říká Michal Thomes, jedna ze dvou hlavních postav tohoto tradičního letního festivalu.

Rock for People v Hradci Králové proběhne mezi 4. a 6. červnem, v Plzni v tradičním termínu festivalu od 3. do 5. července. Více informací na www.rockforpeople.cz, vstupenky na oba festivaly jsou v prodeji na www.ticketsforpeople.cz.

Místo konání: Letiště Hradec Králové

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Hradec Králové (okres: Hradec Králové kraj: Královéhradecký kraj stát: Česká republika)

WWW pořadatele: http://www.rockforpeople.cz/
Předchozí akce: Pevnost Fest 2015
Následující akce: Hudební festival Vrabčák 2015

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!