Uprising Reggae Festival 2015

Podobné akce

Účinkující: Line Up: Matisyahu Bunny Wailer Chuck Fenda Brother Culture Beardyman Shy FX Dope D.O.D. Cookie The Herbalist Jah Sun Anthony B Skarra Mucci Irie Maffia Little Pepe Mad Professor & Earl 16 Panda Dub Soom T Symbiz Sound O.B.F. Mungo's Hi Fi a mnohí ďalších...

Typ akce: Festival

Zahájení: 21. 8. 2015
Ukončení: 23. 8. 2015

Vstupné: 35 €

Popis akce

Uprising Reggae Festival každoročne priláka okrem tisícov Slovákov aj zástupy turistov a hudobných fanúšikov zo všetkých okolitých krajín. Vraví sa, že kto ho raz zažil, celý rok čaká na pokračovanie.

Na festival tento rok zavíta dlho očakávaný hosť spoza oceánu, americký hudobník Matisyahu. Predstaviteľ "chasidského reggae" a vôbec najznámejší židovský reggae spevák už vyše desaťročie približuje svoje náboženstvo a kultúru miešaním reggae, beatboxu, rapu, jazzu či rocku s hazzan (spevavý prednes židovských modlitieb).

Ako sám tvrdí, jeho tvorba, ktorá má dušu a hlboký zmysel, vychádza z jeho vnútra. Piesňami ako "One Day", "Sunshine" alebo "King Without A Crown" získal milióny fanúšikov po celom svete a motivuje ich k prekračovaniu svojich vlastných hraníc.

Na Slovensko príde koncom augusta predstaviť popri populárnych hitoch aj jeho najnovšie multižánrové dielo "Akeda".

Místo konání: Zlaté Piesky

Přesná adresa: ZLATÉ PIESKY, BRATISLAVA - N: 48° 51' 31.68", E: 17° 59' 04.56" (Hledat na mapě)

(okres: kraj: stát: Slovenská republika)

WWW pořadatele: http://www.uprising.sk/
Předchozí akce: Let It Roll 2015
Následující akce: Mácháč 2015

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!