COOL-DJ-SCHOOL @ Šlechtovka

Podobné akce

Účinkující: Inside Kru DJs

Typ akce: Párty, tanec a zábava

Zahájení: 24. 6. 2015
Ukončení: 24. 6. 2015

Vstupné: 0

Popis akce

Občanské sdružení Empathy vás tímto zve na sérii DJských worshopů COOL-DJ-SCHOOL, které můžete poprvé navštívit 6.5. mezi 16h a 20h v restauraci Šlechtovka, park Stromovka, Praha 7.

Chcete se stát profesionálním DJem? Anebo se jím stát nechcete, ale rádi byste si to jen vyzkoušeli? U nás si můžete zadarmo vyzkoušet, jaké to je Naučíte se základy práce DJingu a prožijete příjemně strávené odpoledne a večery na čerstvém vzduchu. S námi vás bude hraní bavit, podlehnete kouzlu zvuků a rytmu. Odbornou výuku a individuální přístup garantují zkušení borci z Inside Kru DJs.

DJský workshop se bude konat v průběhu měsíců května a června každou středu od 16h do 20h. Poté vás ale za gramcema ale vždy vystřídá hostující profesionál, který zde bude hrát po zbytek večera.

!!POZOR - POZOR!!
Vyhlašujeme tímto SOUTĚŽ pro mladé začínající DJe starší 18ti let:
?Zahraj si svůj set na Barevné stage Color music rádia?
Z návštěvníků naší COOL-DJ-SCHOOL vybereme dva nejšikovnější a nejučenlivější amatérské DJe, kteří se budou moci blejsknout tím, co se naučili "naostro", před nefalšovaným festivalovým publikem na letním open-air festivalu Wonderlandcz. Ten vypukne 14.8. a pojede až do 16. 8. v Brništi u České Lípy.

Děkujeme všem příznivcům COOL-DJ-SCHOOL stejně tak jako účastníkům našich workshopů za podporu, neboť jen díky vám se o nás dozvídá čím dále tím více lidí, což nás utvrzuje v tom, že to prostě má smysl.....

Občanské sdružení Empathy podporuje přístup ke vzdělání bez finančních omezení. Chceme tvořit hudebně barevnější a pestřejší svět, přijďte ho tvořit s námi!

Místo konání: Šlechtovka, park Stromovka

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: bica
WWW pořadatele: http://www.insidekru.com
Předchozí akce: COOL-DJ-SCHOOL @ Šlechtovka
Následující akce: COOL-DJ-SCHOOL @ Šlechtovka

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!