Safari v Avionu: Do Ostravy míří unikátní eko výstava soch v nadživotní velikosti z kartonu

Podobné akce

Účinkující: Děti z DDMv Porubě a Vratimově, Krajské středisko volného času Juventus v Karviné a Mládežnickou radu v Karviné

Typ akce: Výstava

Zahájení: 01. 6. 2015
Ukončení: 30. 6. 2015

Vstupné: Akce je zdarma.

Popis akce

Zveme vás na jedinečnou výstavu, která se poprvé dostává také do České republiky! Výstavu Safari v Avionu tvoří celkem osm nadživotních soch zvířat vyrobených z recyklovatelných obalových kartonů. Součástí programu jsou také pravidelné víkendové worshopy pro děti.

Návštěvníci výstavy se mají vskutku na co těšit: opice z papírových kartonů o hmotnosti 59 kg nebo had z neuvěřitelných 61 kusů kartonů o hmotnosti 49 kg.

Čtyři sochy pocházejí z dílny profesionálů. Za tvorbou dalších stojí čtyři družstva dětí reprezentujících místní neziskové organizace, konkrétně domy dětí a mládeže v Porubě a Vratimově, Krajské středisko volného času Juventus v Karviné a Mládežnickou radu v Karviné.

Vstup je zdarma. Každý návštěvník se navíc může zúčastnit hlasování o nejoriginálnější sochu z dílny neziskových organizací a tím aktivně podpořit umělecky nadané děti ostravského regionu. Svým hlasováním se zároveň zařadí do soutěže o 10 rodinných celoročních permanentek do ZOO Ostrava. Navíc, každou sobotu a neděli jsou pro dětské návštěvníky připraveny zábavné workshopy, kde si budou moci vytvořit vlastní domácí zvířátko. Workshopy budou probíhat během víkendových dnů vždy od 11. hodiny do 19. hodiny.

Místo konání: Rudná 114/3114

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Ostrava (okres: Ostrava-město kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Avion Shopping Park Ostrava
Předchozí akce: Žamboši a Jablonský Medvídek 2015
Následující akce: LATIN WAVE – Latin Jazz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!