Účinkující: Hrají: Skupinu tvoří populární osobností, známé z různých televizních seriálů, divadelních, muzikálových produkcí či TV show pod vedením dirigenta a producenta Braňa Kostky: Soňa Norisová – soprano, Jana Golis – soprano, Helena Krajčiová – alto, Svetlana Rymarenko – alto, Slavo Košecký – tenor, Vilo Csontos – tenor, Kamil Mikulčík – bass. Alternanti skupiny: Jana Boltižiar – soprano, Kamila Apetauer – soprano, Peter Lacho – tenor, Martin Madej – tenor, Jozef Hečko - bas.

Typ akce: Koncert

Zahájení: 20. 10. 2015
Ukončení: 20. 10. 2015

Vstupné: 200, 300 Kč

Popis akce

Koncertní předplatné

Úspěšná vokální skupina ze Slovenska, která v Třinci vystupovala již dakrát, v současnosti spolupracuje s Richrem Müllerem na jeho československém turné. Specifickým rysem je interpretace známých světových hitůnapříč žánry v originálním aranžmá a bez hudebního doprovodu.
Dvojnásobní držitelé slovenské divácké ceny OTO v kategorii Hudební skupina, společně s Richradem Müllerem čtyřnásobní majitelé platiny za album Hlasy a Hlasy 2, oceněni Krišťálovým krídlom za Album roku, to je vokální skupina Fragile, která se letos chystá na své CZ Tour 2015.
Fragile se věnují interpretaci známých světových rock - pop - hitů v působivých a originálních a cappella aranžmá – bez hudebních nástrojů. Vše je tvořeno jen hlasem a ústy interpretů v komorním provedení. Čistě vokální, jisté instrumentální prvky se v jejich hlasech uplatňují jako rytmická opora.
Repertoár koncertu skupiny Fragile tvoří písně světových i domácích interpretů jako: Queen, Sting, John Lennon, Richard Müller, Karel Gott, Jason Mraz, Lorde, The Flying Pickets, Pharell Williams, Leonard Cohen, The Real Group a dalších. Proto svým vystoupením zasáhnou široké divácké publikum a na své si přijdou všichni milovníci kvalitní hudby.
Vokální skupina patří nejen ke slovenské, ale bez nadsázky i k evropské špičce. I proto reprezentovali Slovenskou republiku na výstavě Expo 2008 v Zaragoze, či účinkovali jako předkapela Suzanne Vega a Take 6 - desetinásobný držitel prestižního ocenění Grammy. Vystoupili také na několika koncertech Karla Gotta. Zpívali i s Helenou Vondráčkovou.


Délka představení: 120 minut

Místo konání: TRISIA, a.s.

Přesná adresa: náměstí Svobody 526 Třinec 739 61 (Hledat na mapě)

Třinec (okres: Frýdek-Místek kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: TRISIA, a.s.
WWW pořadatele: www.trisia.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!