Tři sestry - 2015 Radegast tour

Podobné akce

Účinkující: Tři sestry E!E MZH Doctor P.P.

Typ akce: Koncert

Zahájení: 28. 8. 2015
Ukončení: 28. 8. 2015

Vstupné: 295 v předprodeji, 350 Kč na místě

Popis akce

Tři sestry jsou česká kapela, která původně hrála punk. Později se přiklonila i k dalším hudebním stylům od rocku, přes punk rock, občas i metal. Textařem, hlavním zpěvákem a vůdčí osobností kapely je Lou Fanánek Hagen, vlastním jménem František Moravec. Někdy se styl této kapely označuje také jako pubrock pro její texty s hospodskou tematikou.

TŘI SESTRY RADEGAST TOUR 2015
Skupina Tři sestry v letošním roce oslaví své 30. narozeniny. Narozeninové oslavy propuknou hned v květnu a o pozděj bude následovat velkolepé TŘI SESTRY RADEGAST TOUR 2015 ku oslavě 30ti let na české hudební scéně. Skupina Tři sestry v období od května do září v rámci tour navštíví 21 open-air areálů Čech a Moravy.
Novým partnertem tour je pivo Radegast, tudíž se můžete těšit na ryzí pivo Radegst 10° i 12°, které sebou přináší celoturovou soutěž o volné, VIP vstupenky a možnost účasti na Hokejovém mači umělců a výherců Tři sestry Radegast tour. VIP zóna vám nabídne pohodlí a pivo zdarma. Samozřejmě nebude chybět výčep přímo na podiu, ze kterého jsou občerstvováni návštěvníci v první řadě.
Vše vyvrcholí dvouhodinovým koncertem Tří sester, během něhož zazní zbrusu nové písničky z právě vznikajícího alba doplněny o léty prověřerné songy.
Hosty turné a pomocníky při zapíjení kulatých narozenin budou spřátelené soubory.
VSTUPENKY UŽ V PRODEJI. !!!

Účastníci: Všichni co mají rádi pivo, rum i zelenou v smrtící kombinaci s hudbou Tří sester a jejich spřízněných kapel. Navíc Tři sestry slaví 30 let na scéně, takže ten večírek bude stát za to. :-)

Místo konání: Zámecký amfiteátr

Přesná adresa: Zámecký amfiteátr Buchlovice Hradišťská 1 Buchlovice (Hledat na mapě)

Buchlovice (okres: Uherské Hradiště kraj: Zlínský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Vichr production
WWW pořadatele: www.vichr.cz
Předchozí akce: Toulky s rytířem Toulovcem
Následující akce: CAVEMAN v Akordu

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!