7 a půl fest

Podobné akce

Účinkující: Divokej Bill, UDG, Zoči Voči, Krucipüsk, Lenny, Čoko Voko, Donaha, Ancient Desire

Typ akce: Festival

Zahájení: 27. 6. 2015
Ukončení: 28. 6. 2015

Vstupné: 400 - 500 Kč

Popis akce

27. června 2015 se bude konat již jedenáctý ročník hudebního festivalu 7apůlfest. Místem konání zůstává tradičně plavecký areál v Zábřehu. Program bude probíhat na dvou střídajících se scénách.

Největším hudebním lákadlem bude početná banda z Úval – Divokej Bill, která dorazí do Zábřehu premiérově. Navíc kapela plánuje letos na Moravě exkluzivně jen 3 koncerty!!! Dalším lákadlem bude jedna z nejúspěšnějších kapel české hudební scény UDG, hudební nářez Tomáše Hájíčka a jeho kapely Krucipüsk a v neposlední řadě držitelka ceny Anděl za objev roku, písničkářka, klavíristka a skladatelka Lenny. Ucho potěší taky jedna z nejpopulárnějších slovenských klubových kapel Zoči Voči, nebo nejznámější duo z hudebně nenadaných kapel v Brně – Čokovoko, těšit se můžete například také na kapely Donaha nebo Ancient Desire.

Festival tradičně sází i na taneční hudbu, které bude zasvěcena druhá scéna s názvem electro stage. Tancovat budete v rytmu electroswingu, house, techna či dubstepu.

Festival také místo hudby nabídne doprovodný wellnes. Ten skýtá bohatý program. Vyzkoušet si můžete balancování, chození a skákání na popruhu mezi dvěma body – tzv. slackline, závody a zápasy ve velkých koulích - bumperball, těšit se můžete také na ohňovou show. Mimo jiné se můžete nechat nalíčit v kosmetickém studiu nebo si zahrát beach volejbal, minigolf, či poker.

Hlavní partnerem festivalu je pivovar Radegast, budete moci ochutnat jak Radegast 10° tak Ryze hořkou 12°.

Vedle těchto aktivit festival chystá i velkou dětskou scénu, kde vaše děti čeká mimo jiné hraní autorských pohádek a písní, moderování, klaunské vystupování a kreativní workshopy od umělců z Divadélka S Radostí.

Nedílnou součástí festivalů je v dnešní době i móda a nejinak je tomu i na 7apůlfestu. Stánek s festivalovým merchandisingem bude letos novinkou a doufáme, že bude oblíbeným cílem většiny návštěvníků.

Festival také pokračuje ve zlepšování dostupnosti pro hudební fanoušky a proto letos spustil on-line předprodej přes systém Goout.cz. Vstupenky bude možné samozřejmě koupit také na tradičních předprodejních místech v Zábřehu, Šumperku, Mohelnici, Štítech a Hanušovicích, konkrétní adresy najdete na stránkách festivalu www.7apulfest.cz.

Cena vstupenky v předprodeji je aktuálně 400 Kč, na stránkách festivalu či na goout.cz můžete zakoupit vstupenky s výraznou slevou například balíček 5 + 1, vstupenka vás takto vyjde na 333 Kč. Držitelé karty ISIC/ITIC/ALIVE mají na vstupenku 10% slevu. Na místě bude cena 500 Kč.

Děti do 12 let mají v doprovodu rodičů vstup zdarma.

Více informací najdete na www.7apulfest.cz

Místo konání: Plavecký areál

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Zábřeh (okres: Šumperk kraj: Olomoucký kraj stát: Česká republika)

WWW pořadatele: www.7apulfest.cz
Předchozí akce: Folkové prázdniny 2015
Následující akce: Too Many Zooz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!