Kari Traa Urban training Litoměřice

Podobné akce

Účinkující: Každý, kdo si chce společně zasportovat

Typ akce: Sportovní akce

Zahájení: 16. 9. 2015
Ukončení: 16. 9. 2015

Vstupné: 295Kč

Popis akce

Nebaví Tě přeplněné posilovny, máš ráda čerstvý vzduch a chceš si dát pořádně do těla a užít si spoustu zábavy?
Urban training je to, co hledáš!
Věříme, že si můžeš své tělo zpevnit, ať jsi kdekoli – s použitím prvků kolem sebe, jako jsou kopce, stromy, lavičky a prolézačky. Potřebuješ jediné! Dostatek čerstvého vzduchu a cvičení s různými technikami. Urban training je kombinace tělesného cvičení s kardio, sílou a interevalovým tréninkem.
Více informací na http://www.urbantraining.cz

16.9.2015
Prezence: od 16:00 – 17:00 h Prodejna Scandinavia (Ulice Jarošova 32, vedle Kávy s Párou) (Pozor je nutné se zaregistrovat předem, místa jsou omezená! Maximální počet přihlášených je 100!) Start: v 17h (místo bude upřesněno) Délka tréninku: 120 min

Co Tě čeká? 120 min intenzivního cvičení pod dohledem zkušených lektorů (trénink je navržen tak, aby jej zvládl každý). Trénink je rozdělen až do 5 skupin, které se postupně střídají na jednotlivých posilovacích stanovištích – mezi stanovištěm se přebíhá!
Přihlášení obdrží skvělé funkční triko Kari Traa v hodnotě 1000,-Kč a energetickou tyčinku RAW BITE (100% přírodní, bez lepku a bez přidaného cukru). Jedinečná možnost zakoupit oblečení Kari Traa za exkluzivní ceny přímo na místě registrace - 25% sleva

Co si vzít s sebou?
Sportovní oblečení (skvělé funkční tričko od Kari Traa obdržíš při prezentaci), sportovní obuv, pití, dobrou náladu a chuť si zasportovat. Možnost převlečení a osprchování se, je na místě zajištěno.
S touto akcí je spojena I akce Maminy Cup - aktivní venkovní cvičení pro maminky a tatínky na rodičovské dovolené, zde bude hromadná ukázka strolleringu, proběhne I závod s kočárky o ceny.

Scandinavia Litoměřice
Jarošova 165/32
412 01 Litoměřice

Místo konání: Jarošova 32, Litoměřice

Přesná adresa: Jarošova 32, Litoměřice (Hledat na mapě)

Litoměřice (okres: Litoměřice kraj: Ústecký kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Scandinavia Litoměřice
WWW pořadatele: www.urbantraining.cz
Předchozí akce: FAUST - Černé divadlo
Následující akce: Red Bull 400

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!