Red Bull 400

Podobné akce

Účinkující: Eva Samková, Jan Kubíček, Martin Fuksa

Typ akce: Sportovní akce

Zahájení: 15. 8. 2015
Ukončení: 15. 8. 2015

Popis akce

Víkend v Harrachově se závodem Red Bull 400
Přijeďte do Harrachova na extrémní výběh do K120

Přijeďte si 15. srpna užít s celou rodinou neopakovatelnou sportovní akci Red Bull 400 a prožijte skvělý víkend v Harrachově.

Pro běžce nadupaný adrenalinový zážitek, pro diváky spektakulární podívaná. Red Bull 400 se koná už druhým rokem přímo na skokanském můstku K120. O tuto unikátní akci je opět obrovský zájem.

Na start se postaví i zlatá snowboardcrossařka Eva Samková, triatlonista Jan Kubíček nebo kanoista Martin Fuksa. Se všemi zajímavými osobnostmi si můžete popovídat přímo na místě! Večer pořádáme pro všechny afterparty.

Nenechte si ji ujít ani vy, kteří neběžíte. Užijete si perfektní den, který vám dá křídla, navíc s atrakcemi pro děti i dospělé.
Harrachov nabízí pestrou škálu aktivit. Hned u spodní stanice lanovky na Černou horu mají děti k dispozici dětský park, který se skládá z velkého dřevěného hradu, vzduchové trampolíny a nafukovacího skákacího hradu.

Lanovky, minigolf, tříkolky nebo koupání

Skvělým tipem jsou dvě lanová centra. Přírodní lanový MonkeyPark leží u poslední zatáčky bobové dráhy Harrachov. Je 273 m dlouhý se 14 překážkami zavěšenými na lanech mezi stromy. Druhé lanové centrum Proud najdete na soutoku řeky Jizery s Mumlavou.

Kdo by stále neměl dost, může se spustit z 1000 metrů dlouhé bobové dráhy s převýšením 38 metrů, 17 zatáčkami a dvěma nadzemními kříženími.

V centru Harrachova si pak děti můžou vyzkoušet jízdu na horských tříkolkách. Můžete si zahrát třeba i minigolf nebo se vykoupat v krytém či venkovním bazénu.

Místo konání: areál skokanských můstků

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Harrachov (okres: Semily kraj: Liberecký kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Red Bull
WWW pořadatele: http://www.redbull.com/cz/cs/adventure/events/1331693964061/red-bull-400
Předchozí akce: Kari Traa Urban training Litoměřice
Následující akce: Chuťovky Katky Koščovej

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!