FOODPARADE 2015 – FESTIVAL JÍDLA A PITÍ

Podobné akce

Účinkující: Radek Jakubec, Zbigniew Kozlik, Pepe Lopez, La Gare, MyRaw Café, Burger Bar, Café Restaurant Esprit, časopis F.O.O.D. a další.

Typ akce: Festival

Zahájení: 05. 9. 2015
Ukončení: 06. 9. 2015

Vstupné: od 250 Kč

Popis akce

Patříte mezi gurmány a milovníky delikates? Přijďte to s námi oslavit festivalem! Ve dnech 5. a 6. září 2015 se uskuteční již 5. ročník festivalu jídla a pití Foodparade.
Nažhavte své chuťové pohárky, protože se na vás chystají ti nejlepší kuchaři z předních restaurací, ale i nadšenci z menších poctivých kuchyní.

Těšit se můžete na bohatý program v podobě polsko-české kuchařské show s šéfkuchařem Zbigniew Kozlikem a Radkem Jakubcem, kuchařskou show restaurace La Gare – „Canard à la press”, mexickou kulinářskou show od Pepe Lopez, přípravu raw sladkého i slaného od MyRaw Café, na burgery od Burger Baru a La Burger nebo na stánky s workshopy, které povedou samotní foodblogeři. Na pódiu se představí také šéfredaktorka časopisu F.O.O.D. a společně s redaktorkou Janou Chmelíkovou vykouzlí asijské knedlíčky wonton. Součástí programu bude vaření a vyhlášení soutěže I LOVE FOOD!
Vítáni jsou všichni milovníci dobrého jídla a rodiny s dětmi, pro které zde bude speciální program.

Místo konání: Trojský zámek

Přesná adresa: U Trojského zámku 4/1 Praha 7 - Troja, 17100 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Chefparade
WWW pořadatele: www.foodparade.cz
Předchozí akce: Kurz vaření: Maso, maso, maso...I.
Následující akce: Svojšický Podzim 2015

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!