NIKE SPEED WEEK

Podobné akce

Účinkující: sportovci a trenéři

Typ akce: Sportovní akce

Zahájení: 26. 8. 2015
Ukončení: 30. 8. 2015

Popis akce

Ve středu 26. srpna odstartuje v centru Prahy Nike Speed Week – série běžeckých eventů, která vyvrcholí v neděli 30. srpna. Na náměstí Republiky budou pro všechny sportovní nadšence připravené nové běžecké zážitky a výzvy.

Celé léto probíhaly pod vedením Nike+ Run Clubu běžecké tréninky, jejichž cílem bylo posouvat výkonnost běžců na další úroveň a především vyladit jejich rychlost. Poslední srpnový týden se ponese ve stejném duchu. Běžci se mohou těšit na běžecké tréninky noční Prahou, které budou začínat a končit v samém centru Prahy na náměstí Republiky. Každý den bude na nejrychlejší běžce čekat speciální odměna. Navíc si každý zaregistrovaný odnese běžecké tričko, na jehož zádech bude mít zaznamenané své nejlepší časy a fotografii se svým osobním rekordem.

V neděli 30. srpna pak všichni běžci oslaví nejrychlejší den tohoto roku – jak jinak než během na unikátní měřené trati, která bude začínat na Štvanici a končit na náměstí Republiky. Kompletní přehled běžeckých eventů je k dispozici na tomto odkazu: go.nike.com/N+RCpraha.

Místo konání: náměstí Republiky

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

WWW pořadatele: www.nike.com

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!