Divadlo Kámen: Dopis poslaný poštou + Diskusní večer

Podobné akce

Účinkující: hrají: Lenka Chadimová, Barbora Šabartová, Lenka Záveská, Zdeňka Brychtová, Kristýna Suchá, Petr Haken, Jiří Kubíček, Jan Pokorný, Vít Macháček, Jan Aksamít poezie: Jan Vladislav, Jan Nedbálek, Pavel Chroustjazz Votický, Starý zákon

Typ akce: Divadelní představení

Zahájení: 24. 9. 2015
Ukončení: 24. 9. 2015

Vstupné: 180/90

Popis akce

Detektivka o nahlížení do jiných světů a jiných poštovních systémů; osudová setkávání, nenadálá propastná přátelství, moderní česká poezie, rozlitá kolomaz...
Příběh o absolutní nezbytnosti moderní poezie pro šedé všední dny i mezní situace. O poznávání, přiznávání a popírání vlastních chyb. O klidném baru, do kterého nechodí proroci.
Toto představení bude relativně mimořádné, protože hned po něm bude následovat DISKUSNÍ VEČER za účasti diváků, herců, teatrologů a divadelních publicistů. Diskutovat se bude na téma ROLE V MODERNÍ ČINOHŘE (co dnes znamená role? do jaké míry herec hraje roli? proč role, k čemu slouží? jak se s rolí zacházelo v právě proběhlém představení? ..? ..?).

Účastníci: scénář a režie: Petr Odo Macháček

Místo konání: Divadlo Kámen

Přesná adresa: Divadlo Kámen, Nekvasilova 625/2, Praha - Karlín (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Divadlo Kámen
WWW pořadatele: www.divadlokamen.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!