1210 let Ohře v Litoměřicích

Podobné akce

Účinkující: Rosťa Pechoušek, veslařský oddíl TJ Slavoj Litoměřice, David Šír, Miroslav Reil

Typ akce: Slavnost

Zahájení: 24. 10. 2015
Ukončení: 24. 10. 2015

Popis akce

Centrum cestovního ruchu Litoměřice, p.o. spolu s Destinační agenturou Dolní Poohří, o.p.s. pořádají akci s názvem 1210 let Ohře v Litoměřicích. Akce se koná na oslavu 1210 let od první zmínky o této řece a má za cíl připomenout význam řeky v životě našich předků i v současnosti. Jedná se o celosezonní kampaň, která se koná po celém toku řeky Ohře od dubna 2015 se slavnostním završením při soutoku řek Ohře a Labe v Litoměřicích dne 24. října 2015.
K této příležitosti je připraven bohatý program – plavení voru po řece, veslařská exhibice, hudební vystoupení, divadelní představení. Po celou dobu akce jsou přítomni veselí vodníci Ohřínek a Polabáček, pro děti připraven skákací hrad, výtvarné dílničky a spoustu dalších. Na trase Lysá nad Labem – Litoměřice – Ústí nad Labem se můžete svézt historickým motoráčkem Klubu železničních cestovatelů. Po skončení programu můžete využít dopravu partnerskými vozy společnosti Gerhard Horejsek do litoměřického hradu, kde program pokračuje, a to divadelním představením Davida Šíra a Miroslava Reila s názvem Včera, dnes a zítra aneb Nové scénky Felixe Holzmanna. Těšit se můžete také na pšeničný pivní speciál Egeria, jež připravil speciálně pro tuto příležitost Minipivovar Labuť.

Místo konání: Veslařský klub

Přesná adresa: Střelecký ostrov 1013/3, Litoměřice (Hledat na mapě)

Litoměřice (okres: Litoměřice kraj: Ústecký kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Centrum cestovního ruchu Litoměřice, p.o., Destinační agenturou Dolní Poohří, o.p.s.
WWW pořadatele: http://www.litomerice-info.cz/
Předchozí akce: Ondřej Štveráček Quartet
Následující akce: Strollering s Luckou

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!