pivní festival BEERHOUSE BOROVINA 2015

Podobné akce

Účinkující: Vytoupí skupiny: Noise, Argema, AppendX, Bagr, Matador, Reweer, Gold of SHANIA TWAIN, Turbo. Like it, RB embolly, Vjetef, Reflexy, Lucifer, Proměny, QUENNIE, PLUS, Mr. Rain, Red hot chilli peppers revival, Street 69, Las Vegas, Vzhůru a níž, Vigo, Nebe, Filtr a Morčata na útěku.

Typ akce: Slavnost

Zahájení: 25. 9. 2015
Ukončení: 26. 9. 2015

Vstupné: DVOUDENNÍ: 190 Kč v předprodeji, 250 Kč na místě, JEDNODENNÍ: 150 Kč na místě

Popis akce

Na dva dny se budova v bývalé borovinské fabrice (známá jako Experiment) promění v pivnici o rozloze 4.800 metrů čtverečních, a nabídne to nejlepší z pivní i gastronomické oblasti.

Ve třech patrech budovy bude možné navštívit třicítku pivovarů. Různorodý doprovodný program, v každém patře jiný, určitě uspokojí každého z návštěvníků. Vystoupí například NEBE, UDG, LAS VEGAS, ARGEMA a další. Ve spodním podlaží v rámci stage Znojemka club 2000 se o hubební produkci postarají DJ Andy, Smith, DJ Ivo Hilszek, DJ Bastien a DJ Rita. Na venkovním prostranství před budovou vybudujeme Country stage s velkokapacitním pivním stanem. Dále přijměte pozvání od Rulandy do vinného stanu, kde kromě burčáku můžete ochutnat vína z 6 různých vinařství. Návštěvníci si navíc mohou zakoupit tématické suvenýry s logem akce v podobě krýglů, triček, otvíráků apod.

Místo konání: třebíčská městská část Borovina

Přesná adresa: ulice Tomáše Bati, Třebíč - Borovina (Hledat na mapě)

Třebíč (okres: Třebíč kraj: Vysočina stát: Česká republika)

Pořadatel: YASHICA s.r.o.
WWW pořadatele: www.yashica.cz
Předchozí akce: Žamboši & Jiří Smřž
Následující akce: Zahrada Čech 2015

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!