Babí léto na Střeláku

Podobné akce

Účinkující: Slza Pískomil se vrací

Typ akce: Pro děti

Zahájení: 19. 9. 2015
Ukončení: 19. 9. 2015

Vstupné: zdarma

Popis akce

Bude to velké zábavní odpoledne určené především dětem. Můžete se těšit na maratón hudby a tance a kromě spousty legrace se zúčastnit finanční sbírky, jejíž výtěžek poputuje na konto projektu Můj nový život, který také celý program pořádá. Projekt se zaměřuje na podporu onkologicky nemocných dětí.
V rámci programu se můžete těšit na taneční vystoupení street dance show, ale také na představení divadélka Romaneto nebo hudební produkci DJ Kartmena. Zlatým hřebem odpoledne však bude koncert skupiny SLZA – nová hudební senzace, která na českou pop-rockovou scénu vtrhla teprve v roce 2014. Její velký hit Lhůta záruční si vloni na podzim pobrukovali snad všichni. Malé diváky dozajista také potěší vystoupení hudební formace Pískomil se vrací. Ta pro změnu v loňském roce vyprodala Lucerna Music Bar a pravidelně koncertuje po celé České republice.
„Cílem projektu Můj nový život je dlouhodobě pomáhat mladým onkologickým pacientům v průběhu léčby i po ní a to především pořádáním nejrůznějších zábavních a zážitkových akcí, které pomohou nemocným dětem přečkat mnohdy náročné období léčení. Takových akcí pořádáme několik do roka a Babí léto na Střeláku patří k těm větším z nich. Na bohatý program však chceme pozvat zejména širokou veřejnost, která již svou přítomností pomůže usnadnit návrat nemocných dětí do běžného života,“ říká Lucie Cingrošová, dětská onkoložka a autorka projektu Můj nový život.
Akce na Střeleckém ostrově potrvá zhruba do 19:00 hodin a na přítomné děti čeká také doprovodný program v podobě zábavních a pohybových atrakcí. Spolupořadatelem akce je Městská část Praha 1.

Místo konání: Střelecký ostrov

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Můj nový život
WWW pořadatele: www.mujnovyzivot.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!