Účinkující: Michal Wróblewski a trumpetista Jan Přibil. Sestavu dále doplňují kontrabasista Vladimír Micenko, bubeník Kamil Slezák a hráč na marimbu Martin Opršál

Typ akce: Koncert

Zahájení: 05. 10. 2015
Ukončení: 05. 10. 2015

Vstupné: 285.-

Popis akce

Název kapely tvoří první písmena jejích členů. Duchovními otci projektu jsou saxofonista Michal Wróblewski a trumpetista Jan Přibil. Sestavu dále doplňují kontrabasista Vladimír Micenko, bubeník Kamil Slezák a hráč na marimbu Martin Opršál. Již obsazení souboru předjímá mimořádný hudební zážitek. Všichni zmínění hudebníci jsou totiž nejen špičkovými instrumentalisty, ale také výraznými osobnostmi české hudební scény. Wróblewského a Micenka můžeme znát například z kapely E Converso, která v loňském roce vydala kritikou dobře přijaté album Konspirační melodie, Přibila jako leadera vlastního jazzového kvinteta či člena bigbandu Concept Art Orchestra, kapely Dust In The Groove a řady dalších. Opršál se věnuje především interpretaci soudobé hudby pro marimbu. Slezák patří mezi vyhledávané jazzové bubeníky, spolupracuje s Big Bandem Gustava Broma, triem Roberta Balzara či kapelou Druhá tráva.

Místo konání: Reduta Jazz Club

Přesná adresa: Národní 20, Praha (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Předchozí akce: The Blues Story
Následující akce: Pouťová zábava Dlouhá Brtnice

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!