Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma

Podobné akce

Účinkující: Tomáš Kosačík

Typ akce: Ostatní akce

Zahájení: 20. 10. 2015
Ukončení: 20. 10. 2015

Vstupné: zdarma

Popis akce

V úterý 20. října v 16.00 Tomáš Kosačík pohovoří o své cestě za vytouženou postavou a představí svoji novinku Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma, které navazují na předchozí úspěšnou knihu. Titul obsahuje přibližně stovku receptů, které vám pomohou vyzrát nad neefektivním hubnutím.

Každý může zhubnout, jen je třeba najít správný způsob stravování. Pokud hledáte možnosti, jak dosáhnout vytoužených „hubnoucích“ výsledků, zkuste bestseller mezi tituly o zdravém životním stylu a hubnutí. Tomáš Kosačík postavil svoji knihu na svých osobních zkušenostech a vydal knihu s názvem Břicháč Tom. Kniha odhaluje kroky jeho hubnutí, které ho zbavily 27 kg a 33 cm v pase. Sám se potýkal s nadváhou už od dětství a zkoušel mnoho postupů. Vždy ale neuspěl! Zlom přišel až ve chvíli, kdy změnil svůj přístup. Zapomněl na běžné rady, které všichni doporučují a našel si vlastní cestu. Jeho recepty mu pomohly dosáhnout kýžených výsledků. Váhu si stále drží a žije úplně nový život. Kniha se brzy po vydání stala bestsellerem a dosud se prodalo přes 20 000 ks.

Návštěvníci besed se mohou během měsíce října zúčastnit slosování o vstupenky na koncerty Janáčkovy filharmonie Ostrava.

Po celý měsíc říjen bude v Domě knihy Knihcentrum probíhat KNIHOBRANÍ. A co se pod tímto názvem skrývá? Čím více KNIH nakoupíš, tím větší slevu máš! Akce platí do 31. 10. 2015. Tak neváhejte a přijďte nakoupit knihy za výhodné ceny!

Projekt Dům knihy živě!!! je spolufinancován statutárním městem Ostrava.
Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Místo konání: Dům knihy Knihcentrum

Přesná adresa: Smetanovo náměstí 8 (Hledat na mapě)

Ostrava (okres: Ostrava-město kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Barbora Vysogladová
WWW pořadatele: www.knihcentrum-ostrava.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!