PLES EVROPY

Podobné akce

Účinkující: Zcela jistě vám večer zpříjemní tito umělci: - vynikající taneční orchestr Karla Vlacha se svými sólisty - swingový orchestr Swinging Q s Janem Smigmatorem - nejkrásnější žena světa Taťána Kuchařová, která bude tančit spolu s Janem Onderem - charismatický slovenský zpěvák Peter Nagy - cimbálová muzika Jožky Šmukaře - balet plzeňského divadla J.K.Tyla - baskický taneční soubor - mezzosopranistka Edita Adlerová - taneční ukázky z různých evropských zemí a další

Typ akce: Párty, tanec a zábava

Zahájení: 21. 11. 2015
Ukončení: 22. 11. 2015

Vstupné: 900 - 1700 Kč

Popis akce

V roce 2015 se Plzeň stala Evropským hlavním městem kultury. Na jeho ukončení se bude konat nejočekávanější akce roku - PLES EVROPY.

PLES EVROPY bude reprezentační společenská akce, která svými rozměry přesáhne okruh města Plzně a Plzeňského kraje. Přivítáme na něm velvyslance evropských zemí, významné podnikatele a partnery, obyvatele Plzně, Plzeňského kraje, hosty z celé ČR i ze zahraničí.
Krása, elegance, šarm a galantnost – to vše čeká hosty na hlavní události plesové sezony roku 2015 v Plzni, ve všech prostorách Měšťanské besedy. Součástí večera bude i evropský raut, na kterém se bude ochutnávat Evropa. Bohatá evropská tombola bude unikátní. Ve vídeňské kavárně můžou návštěvníci ochutnat sachr dort a různé druhy kávy. Ples bude ukončen v ranních hodinách snídaní u cimbálu.
Večerem bude provázet moderátor Libor Bouček

Reprezentační ples je slavnost, která v koloběhu všedního roku má zcela magický charakter.
Přijďte si ho užít, bude to opravdu dlouhá noc.
Vstupenky a informace:
www.plesevropy.cz, 732 858 631
Informační centrum, Nám. Republiky 41, Plzeň

Místo konání: Měšťanská beseda

Přesná adresa: Kopeckého sady 13 30100 Plzeň (Hledat na mapě)

Plzeň (okres: Plzeň-město kraj: Plzeňský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Excellent Plzeň s.r.o.
WWW pořadatele: www.explzen.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!