Wayne Shorter Quartet

Podobné akce

Účinkující: Wayne Shorter Quartet

Typ akce: Koncert

Zahájení: 13. 4. 2016
Ukončení: 13. 4. 2016

Popis akce

Jeden z posledních žijících jazzových mohykánů, dvaaosmdesátiletý saxofonista Wayne Shorter míří se svým kvartetem na JazzFestBrno.
Desetinásobný držitel ceny Grammy míří do Brna vůbec poprvé a jistě přiláká jazzové fajnšmekry z celého Česka i zahraničí. Jeho jarní evropské miniturné totiž čítá pouhé čtyři koncerty, když zahraje v Turecku, Švýcarsku, Maďarsku a právě na brněnském JazzFestu. Českému publiku se tak nabízí skutečně exkluzivní příležitost prožít večer se zásadní postavou jazzového žánru. Jeden z nejoceňovanějších světových hudebníků a skladatelů navíc přijede do Brna v kvartetu, v němž jako sidemani hrají prvotřídní instrumentalisté – bubeník Brian Blade, pianista Danilo Pérez a kontrabasista John Patitucci. Shorter už mnoho let dokazuje, že právě v kontextu kvarteta je nejsilnější a nejhravější. Jazzovými publicisty je slavný saxofonista označován jako mistr hudební zkratky a největší žijící jazzový skladatel. Vstupenky na webu www.nejkoncerty.cz a v běžných předprodejích.

Místo konání: Boby Centrum

Přesná adresa: Sportovní 559/2A, 602 00 Brno (Hledat na mapě)

Brno (okres: Brno-město kraj: Jihomoravský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: JazzFestBrno
WWW pořadatele: www.jazzfestbrno.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!