Stand-up comedy v klubu Barrock

Podobné akce

Účinkující: Silné reči

Typ akce: Párty, tanec a zábava

Zahájení: 05. 12. 2015
Ukončení: 06. 12. 2015

Popis akce

V pražském klubu Barrock vystoupí Silné reči, stand-up comedy show Jána Gorduliče a jeho hostů, která patří mezi nejzábavnější slovenské projekty současnosti. Dále se můžete těšit na české komiky: Reného Jahodu a Martina Vasqueze z pořadu Na stojáka.
Přijďte se na Mikuláše pořádně zasmát!

Silné reči prosluly politicky nekorektním humorem, jejich oblíbeným terčem jsou ženy a vůbec všechno, co mají Slováci rádi. Sprosté výrazy jsou běžnou součástí jejich vystoupení. České publikum se tak má na co těšit a zejména ženy by se měly na večer vybavit i značnou dávkou nadhledu.
Silné reči je seskupením stand-up komiků působící na slovenské scéně od roku 2010. Založil ho právě Ján Gordulič a stal se vlastně prvním úspěšným stand-up umělcem ve své zemi. Původně se proslavil jako moderátor pořadu Pošta pre teba a tvrdí, že pracuje také jako „scénárista a kreativec“. Jeho vášní je humor, vyvracení dogmat a narušování pokojného soužití s křesťany. Jeden čas žil v Mexiku, ovšem Mexičanky u něj prý neměly šanci – jsou podle něj tlusté.
Unikátní představení začíná v Barrocku v sobotu 5.12. od 20 hodin a zahajuje pravidelný stand-up comedy program, který bude v Barrocku probíhat každý měsíc.

Místo konání: Barrock Praha

Přesná adresa: Barrock Václavské nám. 48 Praha 110 00 KONTAKT +420 733 644 382 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Barrock Praha
WWW pořadatele: http://www.barrockpraha.cz/cz/kontakt

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!