Užijte si Snickers BEST TRICK na Audi SnowJam 2016!

Podobné akce

Účinkující: Ve startovním poli se objeví i naše Šárka Pančochová, vítězka Světového Poháru 2014 a miláček domácího publika.

Typ akce: Sportovní akce

Zahájení: 19. 3. 2016
Ukončení: 20. 3. 2016

Vstupné: zdarma

Popis akce

S čokoládovou tyčinkou Snickers si vychutnáte zimní radovánky naplno, ať už se rozhodnete vyrazit na sjezdovku nebo na finále Světového poháru ve freestyle snowboardingu, které se po roční pauze koná opět v Čechách!

Chvilky na Audi SnowJam zpříjemní fandům zimních sportů nejen světová snowboardová elita, ale také oblíbená čokoládová tyčinka Snickers. Těm nejlepším trikům na prkně byste neměli tleskat hladoví, proto mějte Snickers vždy u sebe. Jedině tak se budete cítit ve své kůži a budete připraveni si naplno vychutnat atraktivní exhibici nejlepších skoků v disciplíně Big Air „Snickers BEST TRICK”, která odstartuje v sobotu 19. března v 18:50.

Diváci tak budou mít šanci vidět na vlastní oči nejen souboj o vítězství v samotném závodě, ale rovnou v celém seriálu Světového poháru. Doprovodný program bude opět probíhat přímo v srdci Špindlerova Mlýna, ve Ski areálu Sv. Petr, kde návštěvníci zažijí skvělou show.

Místo konání: Skiareál Sv. Petr

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Špindlerův Mlýn (okres: Trutnov kraj: Královéhradecký kraj stát: Česká republika)

WWW pořadatele: http://www.snowjam.cz/
Předchozí akce: Snežné psy 2016
Následující akce: Majáles Plasy 2016

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!