LENKA LO HRŮZOVÁ + Public Relations

Podobné akce

Účinkující: LENKA LO HRŮZOVÁ

Typ akce: Koncert

Zahájení: 23. 4. 2016
Ukončení: 23. 4. 2016

Vstupné: předprodej 100 Kč, na místě 150 Kč

Popis akce

Vítězka Hlasu Československa 2014 se představí se svou rockovou kapelou LoGarytmy. Uslyšíte nové vlastní songy i pár úspěšných coverů jako např. Recovery nebo Golden Eye. Koná se v Klubu Akord. Koncert je na stání, samozřejmě můžete i sedět, ale to si vůbec neužijete :-)

Vstupenky na konkrétní místa k sezení nelze zakoupit, ani si je předem rezervovat … kdo dřív přijde, bere fleka. Klub pro veřejnost otevřen od 19:00 hod.

Lenka Lo Hrůzová podle hudebních znalců disponuje hlasem, který nejen v rámci ČR nemá obdoby. Od svého vítězství v soutěži se intenzivně věnuje zpěvu na hudební konzervatoři v Ostravě, což se výrazně podepsalo na kvalitě jejího hlasu a technice zpěvu. Přesto, že většinu svého života strávila na ulici, si dokázala i po svém vítězství v soutěži udržet zdravý odstup od pozlátka, které nabízí tzv. showbusiness. Úspěšně zvládla svůj boj se závislostí na pervitinu a veškeré své počínání podřídila jedinému, a to je zpěv. Mezi její úspěchy se řadí i nazpívání duetu s Jožom Rážem a skupinou ELÁN „Neodcházaj“.

Věnuje se také charitativní činnosti. Je patronkou neziskové organizace PURPURA, která se mmj. zaměřuje na práci s autistickými dět­mi.

Místo konání: DK-Akord

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Ostrava (okres: Ostrava-město kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Předchozí akce: ZABIJÁK JOE - Divadlo Kalich
Následující akce: MICHAL HRŮZA – Hrůza v divadle

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!