Narozeniny skřítka Fábuly aneb slavnostní ukončení sezony 2016

Podobné akce

Účinkující: Pohádková říše Fábula

Typ akce: Pro děti

Zahájení: 28. 8. 2016
Ukončení: 28. 8. 2016

Vstupné: Dospělý 180,--, Dítě 145,--

Popis akce

Velká narozeninová akce pro děti slavnostně ukončí pohádkovou sezonu 2016!

Dnes bude atmosféra v Pohádkové říši opravdu slavnostní. Spousta zábavy, muziky a dobrého jídla, jak se na obří narozeninovou oslavu sluší a patří. A vy všichni jste zváni!

Hledáte tip na výlet na poslední prázdninovou neděli? Pohádkové bytosti si pro vás dnes připravili opravdu velkolepou oslavu. Děti se mohou těšit na bohatý doprovodný program, soutěže a samozřejmě obří narozeninový dort. Dospělí zase na velkou grilovačku za doprovodu příjemné muziky. A všichni budeme netrpělivě očekávat slavnostní vyhlášení nejoblíbenější pohádkové bytosti prázdninové sezony 2016.

Tento den je velmi očekávaný hlavně u našich pohádkových bytostí. Po celé léto totiž probíhá v Pohádkové říši soutěž o nejoblíbenější pohádkovou bytost. A právě dnes to celé prázdninové snažení slavnostně vrcholí. Takže jestli řešíte, kam na výlet tento víkend, vězte, že dnes to bude u Fábuly opravdu „veliké“.

Poté, co si užijete celodenní rodinný program v pohádkovém slepení, dílnách, hlavolamech, bludišti,…a shlédnete dopolední „narozeninovou pohádku“ a odpolední divadelní příběh“ jak pejsek s kočičkou vařili dort“, přijde na řadu slavnostní vyhlášení. Ale nemyslete si, že dnešní kulturní akce přinese ocenění jen našim pohádkovým postavičkám. I z řad návštěvníků, kteří celé léto hlasovali, vylosujeme 3 šťastlivce, na které čekají velké dárkové koše plné Fábulových dobrot, dárkových poukázek do Pohádkové říše a dalších překvapení.

No a co by to bylo za narozeniny bez hromady dobrého jídla. Po celý den proto budeme hrát na kytaru a zpívat a při tom hodovat. Dospělí si nacpou bříško spoustou grilovaných dobrot a děti zase potěšíme slaďoučkým obřím narozeninovým dortem.

Jestli tedy nevíte, kam o víkendu s dětmi, zvolte celodenní výlet do Pohádkové říše Fábula a nezapomeňte, že kulturní akce se koná za každého počasí. V horku vás schováme v pohádkovém sklepení, v dešti vás čeká zábava pro děti i dospělé uvnitř pod střechou a za příjemného počasí se můžete těšit na spoustu aktivit pod širým nebem.

Místo konání: Pohádková říše Fábula

Přesná adresa: Masarykova 362 Kamenice nad Lipou, Vysočina / Jižní Čechy 394 70 Česká republika (Hledat na mapě)

Kamenice nad Lipou (okres: Pelhřimov kraj: Vysočina stát: Česká republika)

Pořadatel: Pohádková říše Fábula
WWW pořadatele: http://pohadkova-rise.cz/akce/narozeniny-skritka-fabuly-aneb-slavnostni-ukonceni-sezony-2016-2/
Předchozí akce: Filmové pohádky Josefa Dvořáka
Následující akce: Toulky s rytířem Toulovcem

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!