Účinkující: reklamní agentury

Typ akce: Ostatní akce

Zahájení: 26. 5. 2016
Ukončení: 26. 5. 2016

Vstupné: zdarma

Popis akce

Přední agentury na trhu sdružené v Asociaci reklamních agentur se rozhodly pozvat veřejnost na „kafe“. Chtějí zejména studentům a zájemcům o práci v reklamě ukázat, jak to u nich funguje, představit zákulisí některých svých kampaní a přiblížit jim nové trendy v reklamě a komunikaci. Akce se uskuteční ve čtvrtek 26. 5. 2016 od 17 do 21h, paralelně v Praze, Brně a Frýdku-Místku.
Program bude probíhat v sídlech jednotlivých agentur. Každá má připravené cca ½ hodinové představení agentury, klientů, případovek apod., které se bude vždy 4x opakovat v následujících časech 17:00, 18:00, 19:00, 20:00h (s rezervou na dotazy a networking).
Na webu http://www.aka.cz/nakafe/ je k dispozici mapa, na které stačí vybrat si příslušnou agenturu a rovnou se prokliknout na rezervační formulář. Pak už jen stačí zaškrtnout vybranou hodinu návštěvy a je hotovo. Jelikož se program v jednotlivých agenturách bude opakovat, mohou zájemci stihnout návštěvu až čtyř míst za jedno odpoledne.
Návštěvníkům budou k dispozici zástupci důležitých agenturních pozic – Kreativní ředitel, Ředitel a další. Doprovodný program je plně v režii jednotlivých agentur – grilování, fotbálek, formálnější akce…Svým způsobem tedy půjde o překvapení i pro samotného organizátora akce, kterým je AKA.

Místo konání: po Praze

Přesná adresa: celá Praha (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: AKA
WWW pořadatele: http://www.aka.cz/nakafe/
Předchozí akce: OTROKOVIC-majFEST * 2016
Následující akce: Krkonošské pohádky

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!