Světáci

Podobné akce

Účinkující: Martin Zounar, Filip Tomsa, Zbyšek Pantůček, Jan Přeučil, Mahulena Bočanová, Ivana Andrlová, Olga Želenská, Vlasta Peterková

Typ akce: Divadelní představení

Zahájení: 21. 7. 2016
Ukončení: 21. 7. 2016

Vstupné: 399 Kč

Popis akce

Notoricky známá filmová hudební komedie Vratislava Blažka a Zdeňka Podskalského s písněmi Evžena Illína a Vlastimila Hály z roku 1969 trůní od své premiéry na špičce žebříčků nejoblíbenějších českých filmů.

Parta tří fasádníků od Velhartic pracuje v Praze, v tom zářivém, velikém hlavním městě plném lákadel, zábavy a bujarého nočního života. Po dramatickém zážitku v grilbaru Diplomat, kde způsobí požár, se rozhodnou vzdělat v oblasti společenského chování.

Doufají, že si napříště v takovém „lepším podniku“ zaslouží, jako opravdoví světáci, společnost dam na úrovni. Odevzdají se do rukou zkušeného vychovatele, emeritního profesora tance a společenské výchovy.

Zdá se, že vše probíhá podle plánu. Žádný z nich však netuší, že nakonec natrefili na trojici podobně „dobře vyškolených“ lehkých dam?

Místo konání: Letní scéna Harfa

Přesná adresa: Českomoravská 2420/15a, Praha 9 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Kulturní portál.cz, s.r.o.
WWW pořadatele: http://www.letniscenaharfa.cz/porad/711-svetaci/

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!