V Paříži bych tě nečekala, tatínku

Podobné akce

Účinkující: Petr Nárožný, Jana Malá, Týna Průchová, Jarmila Švehlová, Simona Postlerová, Miroslava Pleštilová, Barbora Petrová, Malvína Pachlová, František Skopal, Martin Sochor, Jan Šťastný, Jan Čenský

Typ akce: Divadelní představení

Zahájení: 22. 7. 2016
Ukončení: 22. 7. 2016

Vstupné: 399 Kč

Popis akce

Výběrčí přímých daní ze zapadlého provinčního městečka se jednoho dne rozhodne, že překvapí svoji dceru a navštíví ji v Paříži.

Starostlivý otec s podivem zjišťuje, že jeho milovaná dcera již nepracuje v pojišťovně, ale pohybuje se jako společnice ve světě velké politiky a obchodu, ve kterém se rázem ocitá i on. V tomto spletitém prostředí se tatínek rychle zorientuje a když okouzlí manželku svého nejvyššího šéfa, zcela to změní jeho život, budoucnost dcery a dokonce i složení vlády. Rozjede se uragán záměn a komických situací, které neberou konce.

Komedie Jeana Barbiera (originální název Ma fille travaille a Paris) nabízí dvě hodiny emocí a smíchu. V současné době nejznámější autor konverzačních komedií ve Francii je pokračovatelem tradice bulvárního divadla ve stylu Feydeau.

Na úpravě české verze se podílel Petr Nárožný.

Místo konání: Letní scéna Harfa

Přesná adresa: Českomoravská 2420/15a, Praha 9 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Kulturní portál.cz, s.r.o.
WWW pořadatele: http://www.letniscenaharfa.cz/porad/1172-v-parizi-bych-te-necekala-tatinku/
Předchozí akce: Světáci
Následující akce: Táta

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!