Rukojmí bez rizika

Podobné akce

Účinkující: Václav Vydra, Svatopluk Skopal, Jan Šťastný, Jana Boušková, Jana Malá, Martin Zahálka, Martin Davídek, Lenka Zahradnická, Barbora Šťastná, František Skopal, Martin Zahálka ml.

Typ akce: Divadelní představení

Zahájení: 16. 8. 2016
Ukončení: 16. 8. 2016

Vstupné: 399 Kč

Popis akce

Francouzská komedie s kriminální příchutí

Marc je ženami obdivovaný spisovatel románů červené knihovny, ale delší dobu již nemá o čem psát. Usoudí, že se nachází v bezvýchodné životní situaci, a tak se rozhodne spáchat sebevraždu. Překvapí ho však letitý přítel Luc, který se už také kdysi pokusil zabít, když ho opustila žena, a teď chce učinit totéž, protože se k němu vrátila.

Sebevražedné plány jim překazí trojice prchajících amatérských lupičů s pytlem plným peněz. Vtrhnou do bytu, sebevrahy si vezmou za rukojmí a vyhrožují, že je zabijí. Přestože je to právě to, co si Marc s Lucem nejvíce přejí, při pohledu na plný pytel bankovek dostávají znovu chuť do života.

Tvůrčí fantazie se tak Marcovi vrací právě včas. Lupičské trio potřebuje plán a za dveřmi je policie. Máte se na co těšit!

Komedie slavného francouzského autora je skutečnou lahůdkou z jeho divácky oblíbených inscenací (např. Monsieur Amédée).

Místo konání: Letní scéna Harfa

Přesná adresa: Českomoravská 2420/15a, Praha 9 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Kulturní portál.cz, s.r.o.
WWW pořadatele: http://www.letniscenaharfa.cz/porad/1422-rukojmi-bez-rizika/
Předchozí akce: Halina Pawlowská: Chuť do života
Následující akce: Velký holky nepláčou

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!