Iamme & Cermaque: Koncert a projekce filmu "SKOK DO VODY"/

Podobné akce

Účinkující: Iamme & Cermaque

Typ akce: Koncert

Zahájení: 15. 9. 2016
Ukončení: 15. 9. 2016

Popis akce

Na jaře 2015 jsme pustili nájem a vyrazili na půlroční cestu s roční dcerkou stařičkým obytným VW po Evropě. Cestou jsme - kromě natáčení filmového dokumentu, animování videoklipů, učení jógy... - psali písně a nahrávali je s muzikanty, které jsme v různých evropských zemích potkali. Nashromážděného materiálu se pak na podzim 2015 zhostilo několik přizvaných produdentů (Bonus, Martin Kyšperský, Marek Doubrava, Tom Háček, Kittchen), za vlídné asistence Sabriho Hilla jsme ve studiu Snoo přezpívali vokály, donahráli větší a menší zdobení (např. s Vladimírem Mertou či Jirkou Bláhovcem) a celek pak předali zvukařské a producentské záštitě Ondřeje Ježka.

O FILMU "SKOK DO VODY"

Během cesty vznikl i 40ti minutový dokument / filmová esej o alternativních a inspirativních přístupech k životu. Příběh našeho cestování tvoří pouze filmovou páteř, vodící osu, hlavními hrdiny jsou ale především lidé, které jsme na cestě potkali a jejichž příběhy a sdělení nám přišly inspirující, okouzlující či prostě příbuzné k tomu, o co jsme se svou cestou pokoušeli my. Film je značně obrazový, kamera často jde do úplného detailu, snažil jsem se obrazem prostředkovat pohled člověka na cestě, člověka s široce otevřenýma očima a hltajícím srdcem. Film je převážně v cestovní angličtině, s českými titulky.

O NÁS

Andrea Čermák Knotková / Iamme Candlewick (*88) - písničkářka, cestovatelka, jogínka, kulturní iniciátorka. Cestovala a hrála v ulicích Evropy, USA, Indie a Izraele. V roce 2013 vydala pod pseudonymem Iamme Candlewick debut I AM YOU, který za svůj světový zvuk získal velký ohlas u kritiků a za který dostala ocenění Objev roku festivalu Next Wave.

Jakub Čermák / Cermaque (*86) – básník, písničkář, filmový režisér a animátor. Na kontě má tři oficiálně vydané sbírky, pod hlavičkou Cermaque nebo Cirkus Cermaque vydal šest kritikou ceněných studiových alb. V posledních dvou letech se kromě koncertování intenzivně věnuje i natáčení a animování videoklipů pro různé české i světové interprety, za videoklip k písni Loďky (Zrní) získal nominaci na cenu Anděl.

Více zde: http://m-klub-plzen.webnode.cz/products/a15-9-2016-18-00-iamme-cermaque-koncert-a-projekce-filmu-skok-do-vody2/

Místo konání: M-klub

Přesná adresa: Macháčkova 28 318 00 Plzeň (Hledat na mapě)

Plzeň (okres: Plzeň-město kraj: Plzeňský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Knihovna města Plzně
WWW pořadatele: http://m-klub-plzen.webnode.cz
Předchozí akce: Jiří Smrž: Koncert mezi knihami
Následující akce: KOLA VERSUS AUTA

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!