FOODPARADE 2016

Podobné akce

Účinkující: Z účastníků můžeme protazím odtajnit restauraci Etnosvět, Burger Bar, Husí Játra, Food Story, Steakgrill, U Emy Destinnové a jiné. Partnery festivalu jsou Chefparade, Fajn Rádio, F.O.O.D, HOTPOINT, MAKRO, Mňam TV, Président, RESTU, Somvprahe.sk a Ententyky.cz.

Typ akce: Festival

Zahájení: 03. 9. 2016
Ukončení: 04. 9. 2016

Vstupné: 300 - 350 Kč

Popis akce

V krásných zahradách Trojského zámečku se 3. a 4. září 2016 již po 6. rozprostřou desítky stánků plných kuchařů, známých luxusních restaurací i nadšenců z menších kuchyní. Každá restaurace představí své degustační menu, aby návštěvníkům zprostředkovala nejlepší zážitek z jejich kuchyně. Chybět nebudou ani výtečné delikatesy a nápoje.

Velkou novinkou letošního ročníku v rámci zkvalitnění a inovovaní služeb je platba bezkontaktni festivalovou kartou s nahranými chefy!

Akce je spojena s bohatým doprovodným programem. Na Foodparade lze vyrazit s dětmi, přáteli i domácím mazlíčkem. Festivalu kraluje uvolněná a přátelská atmosféra a součástí areálu je zdarma dětský koutek se zábavným programem a pikniková louka, na které si návštěvníci mohou odpočinout ve stínu stromů. Z účastníků můžeme protazím odtajnit restauraci Etnosvět, Burger Bar, Husí Játra, Food Story, Steakgrill, U Emy Destinnové a jiné.
Partnery festivalu jsou Chefparade, Fajn Rádio, F.O.O.D, HOTPOINT, MAKRO, Mňam TV, Président, RESTU, Somvprahe.sk a Ententyky.cz.
Festival Foodparade také podporuje neziskové projekty jako je MammaHELP, Zajíček na koni a Polívková smršť.
Celá akce je doprovázena i soutěží “I love food“ o ceny v minimální výši 50 000,- Kč – letošní téma je chilli.

Místo konání: Trojský zámek

Přesná adresa: U Trojského zámku 4/1, Praha 7 - Troja (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Chefparade škola vaření
WWW pořadatele: www.foodparade.cz
Předchozí akce: Martin Harich
Následující akce: Fryštácký malý svět 2016

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!