Přijďte podpořit jezdce z týmu Team Novo Nordisk na Czech Cycling Tour 2016

Podobné akce

Účinkující: Team Novo Nordisk

Typ akce: Sportovní akce

Zahájení: 11. 8. 2016
Ukončení: 14. 8. 2016

Popis akce

Profesionální cyklistický tým Team Novo Nordisk, tvořený pouze jezdci s diabetem z celého světa, se v letošním roce poprvé zúčastní prestižního mezinárodního závodu Czech Cycling Tour 2016, Světový pohár v silniční cyklistice – o pohár hejtmana Olomouckého kraje. Osmý ročník tohoto cyklistického závodu, který je současně jednou z nejsledovanějších sportovních událostí v České republice, se letos koná od 11. do 14. srpna. Na startu závodu se představí špičkové světové cyklistické týmy včetně osmi členů týmu Teamu Novo Nordisk. Závod bude odstartován 11. srpna v 17 hodin týmovou časovkou ve Frýdku-Místku.
V rámci doprovodných akcí Czech Cycling Tour 2016 bude instalován také speciální stan společnosti Novo Nordisk a to v prostoru startu a cíle časovky teamů ve Frýdku-Místku dne 11. srpna na ulici Bruzovská/Jeronýmova a v prostoru cíle druhé etapy v Uničově dne 12. srpna na ulici Dukelská. Stan bude pro veřejnost otevřen oba dny od 14:00 do 18:30. Ve stanu proběhnou prezentace pacientských organizací, veřejnost bude mít možnost pobavit se s odborníky v oblasti diabetu, stravování a sportu a také si zjistit svoje hladiny cholesterolu a cukru v krvi a ověřit si tak osobní rizika pro vznik diabetu. Společnost Novo Nordisk také pro všechny připravila možnost zapojit se do charitativní akce na pomoc třem mladým a talentovaným sportovcům s diabetem 1. typu. Stačí ujet pár kilometrů na připravených stacionárních kolech. Za každý najetý kilometr věnuje společnost 100 Kč. Po ukončení obou závodů ve stanu proběhne autogramiáda závodníků z Teamu Novo Nordisk. Kromě aktivit společnosti Novo Nordisk je pro veřejnost také připraven bohatý program pro děti i pro dospělé organizátory Czech Cycling Tour 2016.

Místo konání: Czech Cycling Tour

Přesná adresa: 1. etapa 11. 8. Frýdek-Místek / team time trial / 17,3 km / 17:00 2. etapa / stage 2 ... 12. 8. Olomouc – Uničov / 177 km / 13:30 3. etapa / stage 3... 13. 8. Mohelnice – Šternberk / 187,4 km / 11:30 4. etapa / stage 4 ... 14. 8. Olomouc – Dolany / 157,1 km / 11:00 (Hledat na mapě)

Frýdek-Místek (okres: Frýdek-Místek kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Czech Cycling Tour 2016
WWW pořadatele: http://www.ttvsportgroup.cz/

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!