Víkend s Elvisem Presleym v Grévinu

Podobné akce

Účinkující: herci a zpěváci Divadla Kalich z připravovaného muzikálu Srdcový král

Typ akce: Ostatní akce

Zahájení: 10. 9. 2016
Ukončení: 11. 9. 2016

Vstupné: http://www.grevin-praha.com/cz/cenik

Popis akce

Nesmrtelný král rock´n´rollu se znovu objeví v nablýskaném kostýmu v nejzábavnějším muzeu voskových figurín Grévin Praha. O víkendu 10. – 11. září propadne celé muzeum „elvisománii“ a nezapomenutelným hitům, které představí herci a zpěváci Divadla Kalich z připravovaného muzikálu Srdcový král.

Pražský Grévin, Divadlo Kalich a jeden ze spoluautorů projektu "Muzeum Grévin žije" herec Petr Batěk spojili síly a na druhý zářijový víkend nachystali zábavný program věnovaný rock´n´rollovému králi. Elvisů bude plné muzeum! Vystoupí tu nejen hvězdy nového českého muzikálu Srdcový král, ale celý zástup Elvisů, kteří budou návštěvníky bavit celý víkend. Vévodit této podívané bude dokonalá vosková socha zpěváka, která je součástí expozice muzea, oděná v přesné replice kostýmu z roku 1972 známého z obalu desky „Burning love". Temně rudý oblek posázený zlatými detaily, blyštivý pásek s výraznou sponou doplněný bílou hedvábnou šálou v rozhalence vystihuje zpěvákův nezapomenutelný styl.

To není vše. Pro návštěvníky je připravena kvízová hra napříč muzeem, dostanou možnost vyzkoušet si hru na bicí a jiné nástroje v rámci rytmického workshopu. Na návštěvníky, kteří dorazí do Grévinu převlečeni v tematickém kostýmu Elvise, čeká odměna v podobě voucheru na vstupné do muzea 1+1.

Místo konání: Muzeum Grévin Praha

Přesná adresa: Celetná 15, Praha 1 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Muzeum Grévin Praha
WWW pořadatele: http://www.grevin-praha.com/cz
Předchozí akce: Valašské záření 2016
Následující akce: SINATROLOGY

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!