NELA RYWIKOVÁ NAPSALA PŘÍBĚH Z OSTRAVSKÉ PERIFERIE

Podobné akce

Účinkující: NELA RYWIKOVÁ

Typ akce: Knihy a literatura

Zahájení: 21. 9. 2016
Ukončení: 21. 9. 2016

Vstupné: zdarma

Popis akce

NELA RYWIKOVÁ NAPSALA PŘÍBĚH Z OSTRAVSKÉ PERIFERIE
Středa 21. září v 16.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava
Nela Rywiková se narodila, žije a pracuje v Ostravě. A v Ostravě se odehrávají její knihy – Dům číslo 6, který vyšel v Hostu v roce 2013, a Děti hněvu, které vyšly letos v létě. Proč ji Ostrava tak uchvátila a čím se při tvorbě inspiruje? Navštivte Dům knihy KNIHCENTRUM.cz ve středu 21. září a setkejte se s autorkou osobně.
Děti hněvu je druhá detektivní kniha ostravské spisovatelky. Příběh s detektivní zápletkou zavádí čtenáře do neutěšeného prostředí ostravské periferie, kde je nalezeno tělo zavražděného muže. Ačkoli první stopy policejního vyšetřování vedou téměř neomylně k místnímu podivínovi, vyšetřovatelé začínají postupně rozkrývat složitě spletenou síť mezi lidmi ze zcela odlišných společenských vrstev.
Nela Rywiková pochází z Ostravy, po studiu konzervátorství a restaurátorství na brněnské Vyšší odborné škole uměleckých řemesel se usadila v Brně. Pět let pracovala jako restaurátorka a konzervátorka v Ústavu archeologické památkové péče, působila také jako pedagožka na Vyšší odborné škole uměleckých řemesel a produkční ve vydavatelství. V současné době žije a pracuje v Ostravě. Děti hněvu jsou její druhou knihou, prvotina Dům číslo 6 vyšla v nakladatelství Host v roce 2013.
Během měsíce září se zúčastněte slosování o vstupenky do Národního divadla moravskoslezského.
Po celý měsíc září bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce KNIHOBRANÍ - 5. KNIHA ZDARMA. Akce platí do 30. 9. 2016.
Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Místo konání: KNIHCENTRUM.cz, DŮM KNIHY Ostrava

Přesná adresa: KNIHCENTRUM.cz, DŮM KNIHY Ostrava (Hledat na mapě)

Ostrava (okres: Ostrava-město kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: KNIHCENTRUM.cz, DŮM KNIHY Ostrava
WWW pořadatele: http://www.knihcentrum-ostrava.cz/news

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!