Ostrov kreativity v Avionu

Podobné akce

Účinkující: Různí

Typ akce: Pro děti

Zahájení: 24. 9. 2016
Ukončení: 25. 9. 2016

Popis akce

Přijďte se svými dětmi poslední zářijový víkend do ostravského Avion Shopping Parku a ukažte společně ostatním, kam až sahají hranice vaší tvořivosti a fantazie. Unikátní LEGO dny, které se v Moravskoslezském kraji konají již tradičně a výhradně jen v ostravském Avion Shopping Parku nabídnou spoustu kreativní zábavy pro celou rodinu ve dnech 24. a 25. září a to na ploše 200 m2, na které vyroste Ostrov kreativity.

„LEGO dny pořádáme v našem nákupním centru již tradičně několik let. Letos se však chceme zaměřit více na tvořivý aspekt zábavního programu a dát dětem možnost uplatnit své kreativní dovednosti. Svou zručnost a fantazii si tentokrát budou moci společně s dětmi vyzkoušet také rodiče,“ říká Tomáš Míček, ředitel nákupního centra Avion Shopping Park Ostrava.

Program začne v oba víkendové dny vždy v 10:00 hodin a končit bude v 18:00 hodin. Odehrávat se bude v okolí kavárny Starbucks. Pro všechny mladé stavitele budou připravena stanoviště s různými tablety a jinými pomůckami. Ty je mohou inspirovat při tvorbě originálních staveb. Kromě tvořivých aktivit čeká především menší návštěvníky centra již tradičně celá řada her a soutěží o různé Lego dárky, a to během celého víkendu a ve všech pěti herních zónách.

Místo konání: Avion Shopping Park Ostrava

Přesná adresa: Rudná 114, Ostrava - Zábřeh (Hledat na mapě)

Ostrava (okres: Ostrava-město kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Avion Shopping Park
WWW pořadatele: www.ostrava.avion.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!