Vojta Kiďák Tomáško

Podobné akce

Účinkující: VOJTA KIĎÁK TOMÁŠKO

Typ akce: Koncert

Zahájení: 13. 10. 2016
Ukončení: 13. 10. 2016

Popis akce

I. koncert HS

Vojta Tomáško, mezi příznivci známý pod přezdívkou „Kiďák“, přiváží svůj folkový recitál plný veselých i vážných písniček. Písniček o lásce, přátelství, přírodě, písniček o víře i naději v lepší svět. Populární tulák s kytarou složil za půlstoletí své činnosti více než tři sta písní. Některé zůstaly v krabici zapomnění, jiné si lidé oblíbili a téměř znárodněly – například Toulavej, Nebe plné koní, Rocky Mountains, Morava, Zelená košile, Česačů bavlny bál, Náklaďák do L. A., Druhá míza, Středa, Armagedon, Hlava nad vodou, Hádej, kdo tě má rád a řada dalších. V recitálu jsou ale zařazeny i písně nové, které teprve čekají na to, jak je posluchači přijmou. Některé Tomáškovy skladby si vybrali do svého repertoáru i jiní interpreti, jako Věra Martinová, vizovičtí Flereti, Roháči z Lokte, strakonický Šafrán, plzeňský Jolly Band a dokonce i mužský sbor
z Ratíškovic. Za dobu koncertování se Vojtovi Tomáškovi doma nastřádalo i několik významných ocenění v oblasti folkové hudby.
Vstupné: 90,- 100,- 110,-
Předprodej od 26. 9. 2016

Místo konání: Národní dům

Přesná adresa: Karlovo náměstí 47 (Hledat na mapě)

Třebíč (okres: Třebíč kraj: Vysočina stát: Česká republika)

Pořadatel: Městské kulturní středisko Třebíč
WWW pořadatele: www.mkstrebic.cz
Předchozí akce: Veselá trojka Pavla Kršky
Následující akce: Oldies párty - DJ Rudys

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!