VYPLUJTE S MARTOU DAVOUZE

Podobné akce

Účinkující: Marta Davouze

Typ akce: Knihy a literatura

Zahájení: 10. 10. 2016
Ukončení: 10. 10. 2016

Vstupné: zdarma

Popis akce

Pondělí 10. října v 16.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava
Po bestselleru Dům v Bretani, který vyvolal u čtenářů velký ohlas, přichází autorka s dalšími příhodami ze svého bretaňského domova, ze svých cest do Česka a z dovolených po Evropě. Jako obvykle jsou její historky zábavné, mísí se v nich laskavý humor se sarkastickými postřehy, přičemž nešetří nikoho, ani sebe. S Martou Davouze se setkáte osobně v pondělí 10. října.

Loď v Bretani
Po bestselleru Dům v Bretani, který vyvolal velký ohlas u čtenářů, přichází autorka s dalšími příhodami ze svého bretaňského domova, ze svých cest do Česka a z dovolených po Evropě. Jako obvykle jsou její historky zábavné, mísí se v nich laskavý humor se sarkastickými postřehy, přičemž nešetří nikoho, ani sebe. Jednu kapitolu pojala ve formě fiktivního interview pro tisk. Odpovídá v něm na nejčastější dotazy, které jí její publikum klade, text však obsahuje i hlubší reflexe o lidském bytí.

Marta Davouze je známá spisovatelka a publicistka. Po převratu 1989 založila v Praze Společnost Franze Kafky, kde vydala mimo jiné kompletní Spisy Karla Poláčka a poprvé úplné dílo Franze Kafky v češtině. Iniciovala projekt pomníku Franzi Kafkovi a mezinárodní literární Cenu Franze Kafky. Napsala řadu fejetonů pro různé časopisy a deníky. Dosud jí vyšly čtyři knížky. Podobizny lásky, Vypadni z mýho života!, Dům v Bretani a Zrcadlení. Po rozvodu s prvním manželem Vladimírem Železným se usadila v Bretani a podruhé se provdala.

Během měsíce října se zúčastněte slosování o vstupenky do Národního divadla moravskoslezského.
Po celý měsíc říjen bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce KNIŽNÍ HODY - 5. KNIHA ZDARMA. Akce platí do 31. 10. 2016.
Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Místo konání: KNIHCENTRUM.cz, DŮM KNIHY Ostrava

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Ostrava (okres: Ostrava-město kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: KNIHCENTRUM.cz, DŮM KNIHY Ostrava
WWW pořadatele: http://www.knihcentrum-ostrava.cz/news

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!