The Naked Truth

Podobné akce

Účinkující: Kvalitní herecké obsazení je základním předpokladem úspěšné inscenace.Nejinak je tomu i v našem uvedení, kterému vévodí charismatická Chantal Poullain nebo držitelka Českého lva Gabriela Míčová. V The Naked Truth se diváci setkají i s dalšími herečkami, které znají z televizních obrazovek – Markétou Plánkovou, Petru Špindlerovou, Klárou Apolenářovou, Annou Stropnickou, Hanou Kusnjerovou nebo Alžbětou Vaculčiakovou a v neposlední řadě i s nepřehlédnutelnou Alenou Bazalovou a talentovanou Natálii Tíchánkovou.

Typ akce: Divadelní představení

Zahájení: 26. 10. 2016
Ukončení: 24. 11. 2016

Vstupné: 390

Popis akce

Nejen divadelní společnost STAGEARTCZ uvádí českou premiéru divadelní hry The Naked Truth, britského autora Dave Simpsona.

Tato komedie byla ve Velké Británii uváděna s velkým úspěchem a skvělou odezvou diváků i kladně přijata odbornou divadelní kritikou. Po premiéře v Manchestru v roce 2008 sklízela zasloužené ovace během turné po celé Velké Británii.

The Naked Truth je příběhem pěti žen, které se setkávají ve vesnické tělocvičně-místním „kulturáku“ na kurzu pole dance.
Ani jedna z nich netuší, co ji čeká, ale každá má svůj vlastní dobrý důvod naučit se tančit u tyče: zvýšit si sebevědomí, získat nebo udržet si muže, vdát se, shodit pár kilogramů anebo se vydat za vytouženou kariérou.

Kvalitní herecké obsazení je základním předpokladem úspěšné inscenace.Nejinak je tomu i v našem uvedení, kterému vévodí charismatická Chantal Poullain nebo držitelka Českého lva Gabriela Míčová.

V The Naked Truth se diváci setkají i s dalšími herečkami, které znají z televizních obrazovek – Markétou Plánkovou, Petru Špindlerovou, Klárou Apolenářovou, Annou Stropnickou, Hanou Kusnjerovou nebo Alžbětou Vaculčiakovou a v neposlední řadě i s nepřehlédnutelnou Alenou Bazalovou a talentovanou Natálii Tíchánkovou.

Premiéra 26. 10. 2016 v Divadle Bolka Polívky

Více informací a vstupenky naleznete zde: http://bit.ly/TheNakedTruthCZ

Účastníci: Kvalitní herecké obsazení je základním předpokladem úspěšné inscenace.Nejinak je tomu i v našem uvedení, kterému vévodí charismatická Chantal Poullain nebo držitelka Českého lva Gabriela Míčová. V The Naked Truth se diváci setkají i s dalšími herečkami, které znají z televizních obrazovek – Markétou Plánkovou, Petru Špindlerovou, Klárou Apolenářovou, Annou Stropnickou, Hanou Kusnjerovou nebo Alžbětou Vaculčiakovou a v neposlední řadě i s nepřehlédnutelnou Alenou Bazalovou a talentovanou Natálii Tíchánkovou.

Místo konání: Divadlo Bolka Polívky

Přesná adresa: Jakubské náměstí (Hledat na mapě)

Brno (okres: Brno-město kraj: Jihomoravský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: StageArtCz
WWW pořadatele: http://bit.ly/TheNakedTruthCZ

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!