Festival patchworku

Podobné akce

Účinkující: pěvecký spolek ZABA

Typ akce: Festival

Zahájení: 25. 11. 2016
Ukončení: 26. 11. 2016

Vstupné: 50

Popis akce

Kulturní dům K-TRIO pořádá 25. a 26. listopadu tradiční FESTIVAL PATCHWORKU

Nádherná a tvořivá atmosféra vás okouzlí. Ve dvou dnech autorky z celé České republiky, Polska i Slovenska vystaví patchvorkové deky, polštáře, dekorativní ozdoby, textilní hračky i oděvní doplňky. Přímo na místě předvedou některé technické postupy a poradí jak na to. Techniku patchworkové tvorby si můžete sami vyzkoušet při ruční výrobě vánočních dekorací. Uvidíte i nejmodernější šicí stroje, které umí malé zázraky. Objevíte kouzlo plstění vlny, práci na tkalcovském stavu, nebo budete společně s dětmi obdivovat ručně šité skřítky a pohádkové bytosti.
Pokud propadnete kouzlu této techniky, můžete si vyzkoušet a nakoupit pomůcky a materiály, které v běžných obchodech nejsou k sehnání. A jestli nevíte jak na to a chcete se naučit víc, nabízíme odborné kurzy.
Festival patchworku Vás potěší, na své si zde přijdou ti, kteří se chtějí něco naučit, ale i ti, kteří si chtějí jen prohlédnout nádherné výrobky, načerpat tvořivou atmosféru, případně nakoupit dárky pro své blízké.
Navíc pro nadšence této textilní techniky je vyhlášena soutěž o nejhezčí patchworkovou deku pod vánoční stromeček. Tři výherci získají zajímavé ceny ke své další činnosti. O nejhezčích výrobcích budou rozhodovat návštěvníci výstavy.

Informace a přihlášky do kurzů najdete na www.kzoj.cz

Účastníci: vystavují autorky patchworkových dekorací z celé České republiky, Polska i Slovenska

Místo konání: KD K-TRIO

Přesná adresa: KD K-TRIO, Ostrava-Hrabůvka, Dr. Martínka 4 (Hledat na mapě)

Ostrava (okres: Ostrava-město kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: KD K_TRIO
WWW pořadatele: www.kzoj.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!