Slavnostní rozsvícení vánočního stromu v Avionu

Podobné akce

Účinkující: Martin Chodúr, Elis

Typ akce: Ostatní akce

Zahájení: 19. 11. 2016
Ukončení: 19. 11. 2016

Popis akce

Přijďte se podívat v sobotu 19. listopadu od 17:00 na slavnostní rozsvícení vánočního stromku do Avion Shopping Parku v Ostravě, kterým nákupní centrum zahájí letošní vánoční sezónu. Čeká na vás bohatý doprovodný program plný her, tvořivých dílen a hudebních čísel. Zlatým hřebem večera bude vystoupení zpěváků Martina Chodúra a Elis. Během sobotního odpoledního programu si přijde na své celá rodina, jelikož Avion má připravené něco pro malé i velké.

Právě v sobotu bude také veřejnosti oficiálně představena nová vánoční výzdoba nákupního centra, která je letos inspirovaná českými tradicemi a tvorbou českého malíře Josefa Lady. Poprvé si zákazníci budou moci užít rovněž doprovodného vánočního programu, který pro ně centrum na předvánoční období přichystalo a jež vychází z Ladových ilustrací známých pohádek a říkadel a evokuje tradiční Vánoce. Malé i velké návštěvníky čeká v Avionu například tradiční dílnička s pečením vánočních perníčků, hrací panely s nejznámějšími českými koledami či info koutek o životě a tvorbě malíře Josefa Lady.

Místo konání: Avion Shopping Park Ostrava

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Ostrava (okres: Ostrava-město kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!