Spirituál kvintet

Podobné akce

Účinkující: Jiří Tichota - 6 strunná kytara, Zdenka Tichotová - zpěv, perkuse, Jiří Holoubek - zpěv, 12 strunná kytara, Dušan Vančura - zpěv, kontrabas, Veronika Součková - zpěv, perkuse, Jiří Cerha - zpěv, perkuse, Pavel (Pája) Peroutka - zpěv, kontrabas

Typ akce: Koncert

Zahájení: 06. 12. 2016
Ukončení: 06. 12. 2016

Popis akce

III. koncert HS

Spirituál kvintet je nejstarší a bezesporu nejznámější českou folkovou skupinou. Její repertoár je nebývale široký – od moravských lidových písní, renesančních, pražských, irských a skotských balad až ke gospelům a spirituálům. Řada písní zlidověla, koncerty se často stávají společným muzicírováním legendárního Spirituálu a nadšeného publika. V koncertní sezoně 2015–2016 si Spirituál kvintet připomněl neuvěřitelných 55 let od svého založení. Současný repertoár je průřezem celou historií skupiny s významným zastoupením písní, které patří v rámci domácí folkové hudby k těm nejznámějším. Spirituál kvintet koncertoval téměř po celé Evropě, v USA, Kanadě, v Austrálii i v Chille.
Vstupné: 180,- 190,- 200,-
Předprodej od 15. 11. 2016

Místo konání: Národní dům

Přesná adresa: Karlovo nám. 47, Třebíč (Hledat na mapě)

Třebíč (okres: Třebíč kraj: Vysočina stát: Česká republika)

Pořadatel: Městské kulturní středisko Třebíč
WWW pořadatele: www.mkstrebic.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!