Youtuberka Lucie Dolejší ví, jak dodat boubelkám sebevědomí

Podobné akce

Účinkující: Lucie Dolejší

Typ akce: Knihy a literatura

Zahájení: 13. 12. 2016
Ukončení: 13. 12. 2016

Vstupné: zdarma

Popis akce

úterý 13. prosince v 16.00 – 17.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava
Lucie Dolejší je blogerkou, která dodává sebevědomí ženám s nadváhou. Na internetové televizi Stream moderovala pořad Fasáda, který se zaměřuje na tipy, rady a testy pro ženy z oblasti kosmetiky a vizáže. Chcete najít svůj styl, inspiraci a krásu, která by z vás udělala bohyni bez ohledu na váhu a věk? Lucie Dolejší poradí všem ženám, které touží po změně v úterý 13. prosince v 16.00 v DOMĚ KNIHY KNIHCENTRUM.cz.

Svět podle LU
Svět podle LU je dokonalou pomůckou pro ženu jakéhokoli věku, která touží být sebevědomá, krásná, šik, a přitom zůstat sama sebou. Lucie Dolejší, oblíbená youtuberka, blogerka a vizážistka, známá mimo jiné z pořadu Fasáda, vám na základě svých zkušeností z praxe ukáže, že být ženou je tím nejkrásnějším darem na světě. Dozvíte se, jaká kosmetika je pro vás ta pravá, že stylová můžete být s jakoukoli konfekční velikostí a že i s omezeným rozpočtem dokážete vypadat k nakousnutí. Nechte se inspirovat osobním příběhem, konkrétními radami, tipy i ukázkami proměn, které vám napoví, jak nejen krásně vypadat, ale i se krásně cítit. Řada úsměvných historek vás pobaví a přesvědčí o tom, že není nad to, brát život s lehkostí a humorem. Vstupte bez ostychu do světa vlastní krásy a objevte v sobě bohyni, kterou jste vždy chtěla být.

Lucie Dolejší
Lucie od malička zbožňovala šatičky, botičky a všechno, co se třpytilo. Nejvíc ze všeho ale toužila po dětské líčicí hlavě. A tak poté, co ji dostala a pocítila, že už má natrénováno, splnila si svůj sen a stala se vizážistkou a stylistkou. Vystudovala střední školu, v devatenácti letech se provdala do Německa, kde žila tři roky. Po návratu se začala věnovat vizážistice a následně poradenství v oblasti image. V roce 2001 absolvovala kurz vizážistiky a barvové typologie a kurz Fotomakeup u Asociace vizážistů a stylistů České republiky.

Před čtyřmi lety založila blog a následně i YT kanál pod názvem Svět podle Lu. Točí motivační videa, vlogy, nákupní hauly, recenze, videa o kosmetice a další. Učí ženy mít se ráda a milovat své tělo i se svými nedostatky. Začala si plnit také další sny, moderovala pořad Fasáda a napsala svou první knihu Svět podle LU. Razí heslo, že úsměvem lze porazit těžké chvíle, ale i toho největšího protivníka. Je autorkou webu www.nenarozenemiminko.cz, kde se podělila o své pocity po smrti svého syna Filípka.

Během měsíce prosince se zúčastněte slosování o vstupenky do Národního divadla moravskoslezského.
Po celý měsíc prosinec bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce 5. KNIHA ZDARMA - Čím VÍCE knih nakoupíš, tím větší SLEVU máš. Akce platí do 31. 12. 2016.
Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Místo konání: KNIHCENTRUM.cz, DŮM KNIHY Ostrava

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Ostrava (okres: Ostrava-město kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: KNIHCENTRUM.cz, DŮM KNIHY Ostrava
WWW pořadatele: http://www.knihcentrum-ostrava.cz/news

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!