Eva Hájková o živé stravě hravě

Podobné akce

Účinkující: Eva Hájková

Typ akce: Knihy a literatura

Zahájení: 30. 1. 2017
Ukončení: 30. 1. 2017

Vstupné: zdarma

Popis akce

Pondělí 30. ledna v 16.00 – 17.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava

Hledáte laskavého průvodce, který nevyzdvihuje jediný stravovací kult a varovně nehrozí prstem nad vším, co se odklání od ideálu zdravého jídla? Seznamte se se specialistkou na preventivní medicínu a výživu Evou Hájkovou, která pořádá v Austrálii několikadenní holistické ozdravné pobyty a tento koncept momentálně přenáší do formy osobního online coachingu.

Hravě o živé stravě
Kniha Hravě o živé stravě je první odbornou publikací v českém jazyce, zaměřující se komplexně na vitariánství, veganství a vegetariánství u dětí. Kniha otevírá vícero schůdných cest stravování a svým jemným a laskavým přístupem tak umožňuje volbu. Nenabádá ke striktnímu stravovacímu kultu. V knize najdete názory odborníků, jak z České republiky, Slovenska, ale také z Kanady a Ameriky, kteří se tématu vitariánství, vegetariánství či veganství věnují buď aktivně a praktikují tento životní styl anebo se zabývají výzkumem na toto téma.

Mgr. Eva Hájková, MBA je specialistkou v preventivní medicíně, výživě a holistickém health coachingu. Vystudovala bakalářský a magisterský program ochrany veřejného zdraví na lékařské fakultě OU v ČR a následně od roku 2006 profesně působila jako konzultantka v preventivní medicíně a jako koordinátorka screeningových programů pro National Health Services (NHS) v Londýně. Dále se již profesně vzdělávala na London School of Hygiene and Tropical Medicine. Jelikož výživa Evě byla oborově vždy blízká, vystudovala v ČR výživové poradenství. Jako manager projektů v Londýně zaměřujících se převážně na prevenci nemocí a vzdělávání zdravotnického personálu se rozhodla pro další studium a to MBA na ESCP Europe, kde se především zaměřila na online entrepreneurship (fitness, výživa & zdraví). Více na: www.hrave-o-zive-strave.cz.

Po celý měsíc leden bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce 5. KNIHA ZDARMA - Čím VÍCE knih nakoupíš, tím větší SLEVU máš. Akce platí do 31. 1. 2017.
Během měsíce ledna se zúčastněte slosování o vstupenky do Staré arény.
Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Místo konání: KNIHCENTRUM.cz, DŮM KNIHY Ostrava

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Ostrava (okres: Ostrava-město kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: KNIHCENTRUM.cz, DŮM KNIHY Ostrava
WWW pořadatele: http://www.knihcentrum-ostrava.cz/news

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!