X. reprezentační ples města Mnichovo Hradiště

Podobné akce

Účinkující: Unisono Band, Zuzana Maxa, Divokej Ir, Alta Dance, Magic Alex.

Typ akce: Párty, tanec a zábava

Zahájení: 04. 2. 2017
Ukončení: 05. 5. 2017

Vstupné: 145

Popis akce

Zveme Vás na jubilejní reprezentační ples města
Přijďte si v sobotu 4. 2. zatancovat a užít si zajímavý program desátého reprezentačního plesu města Mnichovo Hradiště, který jsme jen pro vás připravili na tento den v sále ZŠ Studentská od 20.00.
K hudbě a poslech Vám oproti minulým letům bude hrát ne jen kapela, ale big band, a tak se po parketu můžete pohybovat za zvuků velkého hudebního tělesa, které doprovázelo například Glenna Millera a další hvězdy jazzu a swingu. Tím tělesem, které bude hrát jen vám, je Big Band Unisono. Zpívat s ním bude Zuzana Maxa, zpěvačka, kterou můžete slyšet například na prknech divadla Semafor.
Po úspěchu loňské lekce swingových tanců jsme se rozhodli opět vás něco naučit, a to pro změnu tance irské. Ty pochopitelně před lekcí samotnou uvidíte v provedení Divokého Ira. Na závěr celého programu zcela jistě přijde i kouzelník, a to Magic Alex, finalista Talentmanie a vítěz několika mezinárodních soutěží.
Chybět nebude pochopitelně ani předtančení. V podání liberecké Altadance budete moci obdivovat nejprve blok tanců standardních, po předání cen města to budou tance latinsko-americké. Každé dámě můžeme slíbit, že ji přivítá osobně starosta města Ondřej Lochman a ona od něj dostane růži. Těšit se můžete rovněž na tradiční slosování cen. Plesem vás provede oblíbený a osvědčený moderátor Luboš Dvořák, programový ředitel rádia Signál. Vstupenky máte ještě možnost zakoupit v sídle Klubu Mn. Hradiště, Masarykovo náměstí 299, a to za 145 Kč na stání. Přijďte, těšíme se se na vás. Nezapomeňte: sobota, 4. 2. od 20.00, již desátý reprezentační ples města Mnichovo Hradiště, sál ZŠ Studentská 895.

Mgr. Filip Procházka
Klub Mn. Hradiště

Místo konání: sál ZŠ Studentská

Přesná adresa: Studentská 895, Mnichovo Hradiště (Hledat na mapě)

Mnichovo Hradiště (okres: Mladá Boleslav kraj: Středočeský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Klub Mn. Hradiště, město Mnichovo Hradiště
WWW pořadatele: www.mnhradiste.cz
Předchozí akce: Druhý koncert
Následující akce: PragoFFest 2017

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!