Motorkářským průvodcem po Moravě vám bude Josef Káďa Kadeřábek

Podobné akce

Účinkující: Josef Káďa Kadeřábek

Typ akce: Knihy a literatura

Zahájení: 09. 3. 2017
Ukončení: 09. 3. 2017

Vstupné: zdarma

Popis akce


Čtvrtek 9. března v 16–17 hodin – Josef Káďa Kadeřábek: Motorkářský průvodce po Moravě.

Beseda a autogramiáda nejen pro fanoušky jednostopých naleštěných krasavců. Josef Káďa Kadeřábek vás seznámí s nejkrásnějšími moravskými trasami, poradí, kde se dobře najíst a pobaví svými historkami z cest. Stačí přijít do Domu knihy Knihcentrum.cz 9. března v 16 hodin.

Josef „Káďa“ Kadeřábek je celoživotní motorkářský fanda. Normalizační léta přežil v sedle různě upravených motocyklů a krátce po revolučním roce 1989 konečně naplno propukla ta správná éra pro všechny nadšence, jako je on. Přes množství motorek různých značek se ale dostal ke svému celoživotnímu snu – motocyklu Harley Davidson.

Byl u zrodu Prague Chapter – Harley Owners Group a později se stal jeho ředitelem. Patřil také k organizátorům slavných srazů této značky v Praze na Džbánu. Zvláště za jeho ředitelování – po roce 2000 – patřily srazy k velmi oblíbeným a do Prahy se sjížděli motorkáři z celého světa.

V té době vznikl nápad uvést do života myšlenku Love Ride, která úspěšně pomáhala nemocným se svalovou dystrofií. Duchovní otec Love ride a americká celebrita Oliver Shokouh souhlasil s použitím myšlenky, a tak se po několika setkáních a nezbytných poučeních tato forma pomoci koná s názvem MDA RIDE pod vedením Josefa „Kádi“ Kadeřábka jako předsedy každý rok i v Praze. Je to největší charitativní motorkářská akce nejen v ČR, ale i ve střední Evropě.

V roce 2015 vyšla v nakladatelství Brána jeho kniha Motorkářský průvodce po Čechách, která se těší velkému zájmu u příznivců motocyklů, a nejen u nich. Díky přáním čtenářů vyšel i Motorkářský průvodce po Moravě. Svým osobitým stylem zpracoval autor nejkrásnější trasy a doplnil je mnoha fotografiemi. Provede tak nejen motocyklisty, ale i automobilisty a ostatní, kteří rádi cestují a poznávají nové, křížem krážem po moravské zemi, po jejích památkách, zajímavostech i dobrých hospůdkách.
Po celý měsíc březen bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce Čím VÍCE knih nakoupíš, tím větší SLEVU máš. Akce platí do 31. 3. 2017.

Zúčastněte se během měsíce března slosování o vstupenky do Národního divadla moravskoslezského!
Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Místo konání: KNIHCENTRUM.cz, DŮM KNIHY Ostrava

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Ostrava (okres: Ostrava-město kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: KNIHCENTRUM.cz, DŮM KNIHY Ostrava
WWW pořadatele: http://www.knihcentrum-ostrava.cz/news

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!