Janina Černá vás osvobodí od CUKRU

Podobné akce

Účinkující: Janina Černá

Typ akce: Knihy a literatura

Zahájení: 30. 3. 2017
Ukončení: 30. 3. 2017

Vstupné: zdarma

Popis akce

Čtvrtek 30. března v 16–17 hodin – Janina Černá: Cukrfree kuchařka. Beseda a autogramiáda.

Janina Černá vám prozradí, že i život bez cukru může být dlouhodobě udržitelný, a to bez jakéhokoli pocitu omezování. Nejde přitom o dietu, ale životní styl, ke kterému ji přivedla porucha příjmu potravy v dospívání. O škodlivosti cukru, tedy hlavně fruktózy, se pak začala zajímat více. Nové informace od té doby zveřejňuje na svém blogu Cukrfree. Přesvědčte se, že i život bez cukru může být opravdu sladký, na besedě 30. března v 16 hodin.

Janina Černá je osmadvacetiletá studentka práv. Kromě toho je blogerka a autorka Cukrfree kuchařky. K životu bez cukru ji přivedlo něco, co ji trápilo celé dospívání. Tím něčím byla porucha příjmu potravy, ze které neviděla cestu ven. Až zbavení se závislosti na cukru jí pomohlo zbavit se své poruchy a poprvé v životě tak neměla pocit, že ji jídlo ovládá. Stala se poprvé po 13 letech pánem toho, co jí a kolik toho sní. Díky tomu se škodlivostí cukru začala zabývat a některá nová zjištění pro ni byla šokující. Proto vznikl web a kuchařka Cukrfree.

Účelem této kuchařky není jen inspirace novými a pro některé i netradičními recepty a ingrediencemi. Je to hlavně důkaz toho, že i život bez cukru může být dlouhodobě udržitelný, a to bez jakéhokoli pocitu omezování. Recepty v této knize jsou nízkofruktózové, většina z nich je také nízkosacharidová s větším obsahem tuků, a všechny jsou zároveň bezlepkové.

Web Janiny Černé najdete na: https://cukrfree.cz/

Po celý měsíc březen bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce Čím VÍCE knih nakoupíš, tím větší SLEVU máš. Akce platí do 31. 3. 2017.

Zúčastněte se během měsíce března slosování o vstupenky do Národního divadla moravskoslezského!
Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Místo konání: KNIHCENTRUM.cz, DŮM KNIHY Ostrava

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Ostrava (okres: Ostrava-město kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: KNIHCENTRUM.cz, DŮM KNIHY Ostrava
WWW pořadatele: http://www.knihcentrum-ostrava.cz/news

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!