Lidový kousek v A studiu Rubín

Podobné akce

Účinkující: Ivana Uhlířová, Michal Kern, Miloslav König

Typ akce: Divadelní představení

Zahájení: 29. 3. 2017
Ukončení: 29. 3. 2017

Vstupné: 190 Kč / 140 Kč

Popis akce

Otevřená partitura pro tři. Volksstück. Secvičená věc. Voiceband. Není to představení, není to koncert, není to televarieté. Jde o to, aby bylo jasno: NEMRKAT/ NEMRAČIT/ NESMRKAT/ NESVAČIT/ NEKAŠLAT/ NEKROUTIT/ NEKRČIT/ NERMOUTIT. A spokojenost, spokojenost lidem dát, zbytečně lidi nelekat. Folklór vnitřní korupce.

Autorský voiceband tří herců ve spolupráci s divadelní společností Masopust, jejímž dlouhodobým zaměřením jsou náročné a mnohdy básnické texty, jejichž sdělení leží ve slově. Masopust pokračuje v pěstování silného jevištního jazyka jako možnosti sdílení podstatných témat.

Tvůrci: Ivana Uhlířová, Michal Kern, Miloslav König
Dramaturgie: Tereza Marečková

- - - - - - - - - - - -

"Tak toto je lahůdka, voiceband/kabaret/pásmo scének/výjevů, původně jednorázová akce, jež se naštěstí opakuje, účinkující tematizující sami sebe - profesně i osobně - coby představitele lidstva, divadlo odrážející realitu vnitřně i zvenčí." (Jiří Koula, i-divadlo.cz, 1. 1. 2017)

" (...) Jedná se o energií nabité divadlo charismatických herců a precizně vystavěnou inscenaci. Hravou, ale ne samoúčelnou, zábavnou, ale ne podbízivou, angažovanou, ale ne návodnou. Skutečný 'folklor vnitřní korupce'." (Barbora Etlíková, divadelni-noviny.cz, 9. 1. 2017)

- - - - - - - - - - - -

V sobotu 29. 2. v A studiu Rubín!

Místo konání: A studio Rubín

Přesná adresa: A studio Rubín Malostranské nám. 9 118 00 Praha 1 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Masopust, o. p. s.
WWW pořadatele: http://www.astudiorubin.cz/reservation/?id=3761

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!