KŘENOVICKÝ RAKOVEC 2011

Podobné akce

Účinkující: Careta Přístav Pavel Helan Johnny Cash revival Špunt Fleret s Jarmilou Šulákovou Country bál se skupinou Cech

Typ akce: Festival

Zahájení: 11. 6. 2011
Ukončení: 12. 6. 2011

Vstupné: 120

Popis akce

Přijměte pozvání na 9. ročník hudebního festivalu Křenovický Rakovec, který se uskuteční v sobotu 11. 6. 2011 od 16:30 hodin v Křenovicích u Slavkova na sokolském hřišti.
V letošním roce na festivalu vystoupí domácí folková skupina Careta, trampfolková skupina Přístav z Brna, vynikající velmi zábavný písničkář Pavel Helan, trampská skupina Špunt z Přerova, s brněnskou skupinou Johnny Cash revival zavzpomínáme na legendárního amerického zpěváka Johnnyho Cashe. Organizátoři festivalu se rozhodli na letošní ročník opakovaně pozvat loňského hlavního účinkujícího, který z důvodu velké bouřky nemohl odehrát plnohodnotný koncert, a tak budete moci slyšet opět skvělou vizovickou skupinu Fleret s paní Jarmilou Šulákovou. Festival bude končit v pozdních nočních hodinách country bálem se skupinou Cech.

Místo konání: Areál sokolského hřiště

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Křenovice (okres: Vyškov kraj: Jihomoravský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Skupina Careta
WWW pořadatele: http://krenovickyrakovec.webnode.cz/

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!