Porta 2011 - Národní finále festivalu Porta

Podobné akce

Účinkující: Věra Martinová, Vladimír Mišík a Etc..., Jan a František Nedvědovi s hostem Petrem Kocmanem, Tomáš Klus, Wabi Daněk, Petr Bende, Reliéf, Allan Mikušek, Irish Dew, K.T.O., Schovanky, Vojta Kiďák Tomáško, Roháči, Pětník, Marien, Strašlivá podívaná, Blanket, Devítka, Druhá míza, Sluníčko

Typ akce: Festival

Zahájení: 24. 6. 2011
Ukončení: 26. 6. 2011

Popis akce

Národní finále festivalu Porta 24. -26. 6. 2011

Poslední víkend před prázdninami se již po čtvrté v Lesním divadle v Řevnicích uskuteční finále 45. ročníku legendárního hudebního festivalu Porta 2011. Jubilejní ročník oslaví na Portě v Řevnicích hvězdy jako jsou Vladimír Mišík, Věra Martinová, Jan a František Nedvědovi s hostem Petrem Kocmanem, Jaroslav Samson Lenk, Tomáš Klus, Wabi Daněk, Petr Bende, Allan Mikušek, Reliéf, Irish Dew, K.T.O., Schovanky a mnoho dalších vynikajících skupin a hudebníků.

Patronem řevnické Porty 2011 je Roman Horký. K tradicím dramaturgie Porty patří i umělci, kteří tvoří výjimku v žánrovém zaměření festivalu. Letos bude takovým osvěžením například Tomáš Klus, skupina Irish Dew, Sluníčko a také světoznámý italský kytarový virtuóz Peppino D´Agostino.

Několikaletým partnerem festivalu se stali SAI-Svaz autorů a interpretů., Nadace Život umělce, a také Středočeský kraj. Město Řevnice přijalo Portu mezi akce kulturního léta na několik ročníků dopředu.

Místo konání: Řevnice - lesní divadlo

Přesná adresa: Řevnice (Hledat na mapě)

Řevnice (okres: Praha-západ kraj: Středočeský kraj stát: Česká republika)

WWW pořadatele: http://
Předchozí akce: Vřískot 4
Následující akce: Vizovické Trnkobraní 2011

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!